10 Καταπληκτικές Χρήσεις της Πaιδικής Πούδρας που θα Εύχεστε να Γνωρίζατε Νωρίτερα

Πιστεύατε ότι η πaιδική πούδρα είναι μόνο για μωpά και για τα ιδρωμένα πόδια; Τότε δεν ξέρετε τι χάνετε τόσο καιρό! Οι παρακάτω χρήσεις της παιδικής πούδρας είναι σωτήριες και πιθανόν να μη τις είχατε ποτέ σκεφτεί.

1. Προσθέστε όγκο στις βλεφαρίδες σας

10 Καταπληκτικές Χρήσεις της Παιδικής Πούδρας που θα Εύχεστε να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Η 3η θα σας Σώσει! - Εικόνα 2

Μετά την πρώτη στρώση της μάσκαρας, εφαρμόστε λίγη παιδική πούδρα στις βλεφαρίδες σας χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα ή ένα βουρτσάκι. Περάστε μία ακόμα στρώση μάσκαρας. Οι βλεφαρίδες σας θα αποκτήσουν μήκος και όγκο.

2. Ξεμπερδέψτε εύκολα αλυσίδες και κολιέ

10 Καταπληκτικές Χρήσεις της Παιδικής Πούδρας που θα Εύχεστε να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Η 3η θα σας Σώσει! - Εικόνα 3

Πασπαλήστε λίγη παιδική πούδρα στις περιοχές που έχουν μπερδευτεί, και απαλά τρίψτε τους κόμπους ανάμεσα στα δάχτυλά σας για να χαλαρώσουν.

3. Χρησιμοποιήστε παιδική πούδρα ως στεγνό σαμπουάν

10 Καταπληκτικές Χρήσεις της Παιδικής Πούδρας που θα Εύχεστε να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Η 3η θα σας Σώσει! - Εικόνα 4

Χρησιμοποιήστε αυτό το κόλπο όταν τα μαλλιά σας είναι λαδωμένα και δεν έχει χρόνο να λουστείτε. Πασπαλίστε λίγη παιδική πούδρα στις ρίζες των μαλλιών και κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Στη συνέχεια χτενιστείτε καλά, μέχρι να μην είναι ορατή η πούδρα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε το καθημερινό λούσιμο, διατηρώντας υγιή τα μαλλιά σας.

4. Αφαιρέστε λιπαρούς λεκέδες από τα ρούχα

10 Καταπληκτικές Χρήσεις της Παιδικής Πούδρας που θα Εύχεστε να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Η 3η θα σας Σώσει! - Εικόνα 5

Για να απαλλαγείτε από δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, ρίξτε λίγη παιδική πούδρα πάνω στο λεκέ, τρίψτε το ελαφρώς και αφήστε το να το απορροφήσει για μια ώρα. Τέλος, πλύντε το ρούχο κανονικά.

5. Αφαιρέστε άμμο από πόδια και παπούτσια

10 Καταπληκτικές Χρήσεις της Παιδικής Πούδρας που θα Εύχεστε να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Η 3η θα σας Σώσει! - Εικόνα 6

Ένας εύκολος τρόπος για να αφαιρέσετε την άμμο από τα πόδια σας, είναι να πασπαλίσετε παιδική πούδρα στα σημεία που έχει κολλήσει η άμμος. Το ταλκ απορροφά την υγρασία από την επιδερμίδα, και η άμμος πέφτει αμέσως. Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια: ρίξτε λίγη πούδρα στο εσωτερικό των υποδημάτων και κουνήστε τα για να αφαιρέσετε την άμμο. Με αυτό το κόλπο δε θα κουβαλάτε την άμμο μαζί σας και στο αυτοκίνητο.

6. Ανανεώστε τα σεντόνια σας

10 Καταπληκτικές Χρήσεις της Παιδικής Πούδρας που θα Εύχεστε να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Η 3η θα σας Σώσει! - Εικόνα 7

Αυτό το κόλπο είναι ιδανικό για ζεστά βράδια. Πασπαλίστε λίγη πaιδική πούδρα στα σεντόνια σας για φρεσκάδα, και το χαλαρωτικό άρωμα θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε.

7. Κάντε τα δερμάτινα ρούχα σας να δείχνουν σαν καινούρια

10 Καταπληκτικές Χρήσεις της Παιδικής Πούδρας που θα Εύχεστε να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Η 3η θα σας Σώσει! - Εικόνα 8

Το μόνο που χρειάζεται για να δείχνουν σαν καινούρια τα δερμάτινά σας είναι να πασπαλίσετε λίγη παιδική πούδρα πάνω στο δέρμα και να το σκουπίσετε με ένα ύφασμα από μικροΰνες.

8. Περιποιηθείτε το τρίχωμα του κατοικίδιου σας

10 Καταπληκτικές Χρήσεις της Παιδικής Πούδρας που θα Εύχεστε να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Η 3η θα σας Σώσει! - Εικόνα 9

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταλκ ως στεγνό σαμπουάν για να φροντίσετε το τρίχωμα του κατοικίδιου σας ανάμεσα στα μπάνια. Πασπαλίστε λίγη παιδική πούδρα απευθείας στο τρίχωμα και κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τη περιοχή των ματιών και της μύτης.

9. Διευκολύνετε την αποτρίχωση με κερί

10 Καταπληκτικές Χρήσεις της Παιδικής Πούδρας που θα Εύχεστε να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Η 3η θα σας Σώσει! - Εικόνα 10

Εφαρμόστε λίγη παιδική πούδρα στη περιοχή που θα αποτριχώσετε με κερί, πριν την εφαρμογή του κεριού. Το κερί δε θα κολλάει τόσο πολύ στο δέρμα, κάνοντας τη διαδικασία λιγότερο επώδυνη και θα αφήσει την επιδερμίδα σας απαλή και λιγότερο ερεθισμένη.

10. Εξουδετερώστε την οσμή των ούpων από τα κατοικίδια

10 Καταπληκτικές Χρήσεις της Παιδικής Πούδρας που θα Εύχεστε να Γνωρίζατε Νωρίτερα. Η 3η θα σας Σώσει! - Εικόνα 11

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παιδική ταλκ για να αφαιρέσετε μυρωδιές από τα κατοικίδια σε χαλιά και έπιπλα. Απλά πασπαλίστε παιδική πούδρα στη περιοχή, περιμένετε μια ώρα και βάλτε ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε τις μυρωδιές από ούρα.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ