Κανελόνια αλα κρεμ: Εύκολη και γρήγορη συνταγή για λαχταριστά κανελόνια γεμιστά με τυριά και πάριζα

Κανελόνια με τυριά και παριζάκι: Τα κανελόνια αποτελούσαν ανέκαθεν ένα από τα φαγητά, τα οποία τραβούσαν πάρα πολύ κόσμο και όχι άδικα. Ωστόσο, τι θα λέγατε, αυτή τη φορά να επιλέξετε μία διαφορετική συνταγή; Παρακάτω θα βρείτε τις οδηγίες μιας συνταγής, με τυριά, παριζάκι, καθώς και κρέμα γάλακτος. Αναλυτικότερα:

Κανελόνια με τυριά και παριζάκι – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της Κανελόνια με τυριά και παριζάκι – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

– Ένα πακέτο κανελόνια – 400 γραμμάρια ανθότυρο – 400 γραμμάρια μοτσαρελα – 300 γραμμάρια τριμμένο ρεγκάτο – 1 πακέτο κομμένο σε τετραγωνάκια από πάριζα – 1 αυγό – 600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος – Αλάτι – Πιπέρι

Κανελόνια αλα κρεμ: Εύκολη και γρήγορη συνταγή για λαχταριστά κανελόνια γεμιστά με τυριά και πάριζα - Εικόνα 1

Κανελόνια με τυριά και παριζάκι – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

– Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα το ανθότυρο, τη μοτσαρέλα, το παριζάκι και το αυγό. – Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, και το πιπέρι. – Στην συνέχεια παίρνουμε ένα πυρέξ και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα 200 γραμμάρια από την κρέμα γάλακτος. – Γεμίζουμε τα κανελόνια με την γέμιση και τα τοποθετούμε στο πυρέξ. – Ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και το ρεγκάτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα. – Αυτό ήταν. Η συνταγή είναι έτοιμη προς κατανάλωση.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ