Πιτσιρικάς είδε ξαφνικά τον Μητσοτάκη στο σχολείο του και έκανε πως λιποθυμάει

Ελλάδα
πρωθυπουργός

«Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά», που λέει και το γνωστό τραγούδι…

To 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας «Έλλη Αλεξίου» επισκέφθηκε σήμερα, πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε τους μαθητές της Α’ Δημοτικού που παρακολουθούσαν σε παραμύθι τον «Μικρό COVID-19», που εξηγεί όλα όσα στην ηλικία τους πρέπει να γνωρίζουν, και χαρακτήρισε «δύσκολη εξίσωση που κληθήκαμε να λύσουμε όλοι μαζί» την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού, «αλλά τα καταφέραμε καλά», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς για τον Κ.Μητσοτάκη, όταν αποφάσισε να εξασκήσει το πιο «χαλαρό και άνετο» στυλ και να χαιρετίσει τους μικρούς μαθητές βρέθηκε μπροστά σε μια απρόσμενη έκπληξη.

Η δασκάλα που συνοδεύει τον Κ. Μητσοτάκη στη «μίνι-περιοδεία» του, ανακοινώνει στους μαθητές ότι ο κύριος που τους επισκέφτηκε σήμερα είναι ο πρωθυπουργός της χώρας και ένας πιτσιρικάς αντιδρά με έναν ιδιαίτερο τρόπο που σίγουρα θα γίνει… viral.

Επική αντίδραση πιτσιρικά στη θέα ΜητσοτάκηΠως να κρυφτείς από τα παιδιά άλλωστε..🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Gepostet von Διονύσης Νανόπουλος am Montag, 1. Juni 2020

 

Στη συνέχεια βέβαια ο πρωθυπουργός, αφού μίλησε με τα παιδιά, έβγαλε ο ίδιος το συμπέρασμα ότι καλώς η κυβέρνηση άνοιξε πρόωρα τα σχολεία.

Όπως διαπίστωσε πάλι ο ίδιος: «οι μαθητές έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν», είναι πλήρως ενημερωμένα για τις συνθήκες υγιεινής που θα πρέπει να τηρούν ευλαβικά, και πρόσθεσε: «στα παιδάκια κάπου τούς έλειψαν οι παρέες τους. Από το να παίζουν κιόλας στις παιδικές χαρές ή στους δρόμους, χωρίς να υπάρχει καμία τάξη και καμία επίβλεψη, σίγουρα θα είναι πιο ασφαλή στο σχολείο τους».

[koutipandoras.gr]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ