Υπάρχουν κι οι άντρες που δεν ανήκουν στο “όλοι ίδιοι είναι”

Γράφει η Βασιλική Κοτλίτσα

Δεν είναι όλοι οι άντρες φίλη μου ίδιοι, όπως συχνά ξεστομίζεις απροκάλυπτα δεξιά και αριστερά, θέλοντας απλά να τονίσεις αυτό που κρύβεις στη ψυχή σου.

Είναι και οι άλλοι, οι διαφορετικοί, αυτοί που ίσως δεν είχες τη τύχη να συναντήσεις στη ζωή σου ακόμη.

Εκείνοι που φωνάζουν τη παρουσία τους από χίλια μίλια μακριά, χωρίς καν να πλησιάσουν. Αυτοί που περπατούν πλάι σου και τρέμει η γη στο πέρασμά τους χωρίς να κουνήσουν το μικρό τους δαχτυλάκι. Αυτοί που κερδίζουν την εμπιστοσύνη σου με τον ατόφιο λόγο τους, το πλούσιο λεξιλόγιο τους και την ανοιχτή τους τη καρδιά. Οι κιμπάρηδες, που βάζουν το χέρι στη τσέπη τους χωρίς να σε προσβάλλουν αλλά που προσπαθούν να δείξουν αντάξιοι των προσδοκιών σου.

Εκείνοι που δε μιλούν πολύ, αλλά το κάνουν μόνο όταν πρέπει και σωστά. Αυτοί που δε σηκώνουν το χέρι τους πάνω σου παρά μόνο να σε χαϊδέψουν τρυφερά και να σε αγκαλιάσουν όταν το έχεις ανάγκη. Είναι αυτοί που εκπέμπουν τη δύναμή τους χωρίς να την ασκούν και η μαγκιά τους δε φαίνεται στα λόγια αλλά στις πράξεις.

Αυτοί που κερδίζουν το θαυμασμό σου, με το χρόνο και όχι από τη πρώτη στιγμή που σε γνωρίζουν εκθειάζοντας τον εαυτό τους όσο περισσότερο μπορούν. Εκείνοι οι αρχοντικοί, οι γεμάτοι υποσχέσεις άντρες που καταλήγουν να γίνονται οι άντρες των ονείρων σου μέρα με τη μέρα. Που το σ’ αγαπώ δε το ξεχνούν αλλά το φοράν πάνω τους, ακόμα και αν αργήσουν να το πουν. Αυτοί που δε σου κλέβουν το χαμόγελο από τα χείλη αλλά στο δημιουργούν, αφήνοντάς σε από ένα τρυφερό φιλί κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο.

Αυτοί που προσπαθούν να γεμίσουν το κρεβάτι τους, όχι από πολλές αλλά από λίγες και καλές καταφέρνοντας να κρατήσουν την αξιοπρέπεια τους σταθερή.

Ότι λοιπόν και αν σκέφτεσαι για όλους, θυμήσου πως «οι όλοι» δεν είναι αυτοί που γνώρισες ως τώρα, αλλά υπάρχουν και οι άλλοι που θα γνωρίσεις παρακάτω!

Πηγή: loveletters.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ