Γυμναστική στο σπίτι: Η 22χρονη που σαρώνει στο Youtube ως MadFit -Τέλεια σιλουέτα με 15 λεπτά τη μέρα

Γυμναστική

Ολοένα και περισσότερος κόσμος άρχισε να κάνει γυμναστική στο σπίτι λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού για την τόνωση τόσο του σώματος, όσο και της διάθεσης.

Tα μέτρα προστασίας ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, αλλά και η ατομική μας ευθύνη απέναντι στο κοινό καλό, επιβάλλουν να κρατάμε αποστάσεις και να φοράμε μάσκες. Η αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας κρατάει πολλούς μακριά από το αγαπημένο τους γυμναστήριο και προτιμούν το τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο ή την γυμναστική μέσα στο σπίτι.

Τα κανάλια fitness στο YouTube είναι πλέον αμέτρητα και σου χαρίζουν δωρεάν ολοκληρωμένα προγράμματα γυμναστικής για κάθε γούστο και βαθμό δυσκολίας. Το κανάλι όμως MadFit έχει κάτι το διαφορετικό και σαρώνει στο Youtube με εκατομμύρια προβολές.

Η Maddie Lymburner, σου δείχνει πώς να γυμναστείς στο σπίτι χωρίς να ενοχλήσεις τους γείτονες (δεν χρειάζεται να πηδάς πάνω κάτω κάτω). Η 22χρονη από τον Καναδά γυμνάζεται στο σπίτι της σε real time και μπορείς να γυμναστείς παρέα μαζί της, χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο εξοπλισμό γυμναστικής. Μάλιστα, σε πολλά βίντεο έχει συνδυάσει την γυμναστική με το τραγούδι.

Στόχος των ασκήσεων που παρουσιάζει η Maddie Lymburner είναι η ενδυνάμωση σε συνδυασμό με την σωστή και ισορροπημένη διατροφή, η ενίσχυση και η διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης. Η 22χρονη προτείνει συνταγές υγιεινής διατροφής στο ομώνυμο κανάλι της στο YouTube (Maddie Lymburner).

Η γυμναστική πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται στο πρόγραμμά μας με κάποιον τρόπο για να παραμείνουμε σε φόρμα και να διατηρήσουμε τα επίπεδα της ευεξίας μας σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Η 22χρονη από τον Καναδά θα σε εμπνεύσει να την κάνεις από το σπίτι σου.

Τα «γυρίσματα» των βίντεο πραγματοποιούνται στο διαμέρισμά της στο Τορόντο, όπου ζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ