Δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορετικά χρώματα και οι γονείς τους έπαθαν την έκπληξη της ζωής τους

Δίδυμα αγοpάκια γεννήθηκαν με διαφορετικά χρώματα: Το ένα είναι μαύρο και το άλλο λευκό. Η μαμά τους όμως θέλει να ξέρετε ότι είναι πανομοιότυπα!

Στις 26 Φεβρουαρίου, η Στέισι και ο Μπάμπατζιντ Όμιριν από την Νιγηρία έπαθαν το σοκ της ζωής του όταν συνειδητοποίησαν πως τα νεογέννητα δίδυμα που απέκτησαν είχαν διαφορετικό χρώμα: το ένα λευκό και το άλλο μαύρο!

Οι γονείς φυσικά περίμεναν τα δίδυμα να μοιάζουν σαν μια σταγόνα νερό. Αλλά το ένα από τα δύο παιδιά είναι λευκό και έχει χρυσά κυματιστά μαλλιά.

View this post on Instagram

Where’s my Toy 🧸

A post shared by Daniel and David (@danielanddavid2) on

 

«Ήταν μια τεράστια έκπληξη. Ο Ντάνιελ γεννήθηκε πρώτος και μετά η νοσοκόμα μας είπε ότι το δεύτερο έχει χρυσά μαλλιά. Σκέφτηκα φυσικά πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Μετά κοίταξα κάτω και προς έκπληξή μου ο Ντέιβιντ ήταν ολόλευκος!» δήλωσε η Στέισι μιλώντας στη Daily Mail.

Μπορεί η κατάσταση να μοιάζει εξαιρετικά απίστευτη, καθώς και οι δύο γονείς έχουν μαύρο χρώμα, αλλά υπάρχει εξήγηση. Ο Ντέιβιντ γεννήθηκε με μια πάθηση που ονομάζεται οφθαλμοδερματικός αλφισμός και επηρεάζει μία στις 20.000 γεννήσεις κάθε χρόνο.

View this post on Instagram

You just gotta love us ☺️☺️☺️ ❤️❤️❤️…PC 📷 @bopstudios

A post shared by Daniel and David (@danielanddavid2) on

 

Η πάθηση αυτή προσβάλλει μόνο τα αγόpια, τα οποία έχουν φυσιολογικό δέρμα και μαλλιά, αλλά εμφανίζουν μειωμένα επίπεδα μελανίνης στα μάτια, αλλά και στο δέρμα.

Τα δίδυμα, όπως είναι λογικό, αποτελούν συχνά το επίκεντρο της προσοχής έτσι η οικογένεια έφτιαξε έναν λογαριασμό στο Instagram αφιερωμένο σε αυτούς για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο γι’ αυτή την πάθηση.

View this post on Instagram

Wow! How time really flies 🥰we are 11months today and check out the look you give when next month is your birthday 🧑🏻‍🦳🙍🏻‍♂️❤️❤️#twinsandmultiples #fashionkidsnigeria #twinning #twinbrothers #cutebabies #bff #kidsofinstagram #stylishkids #babymodelsearch #fashionistas #danielanddavid2

A post shared by Daniel and David (@danielanddavid2) on

 

«Πρέπει να απαντώ σε ερωτήσεις όλη την ώρα όταν είμαστε έξω. Οι άνθρωποι ρωτούν “με συγχωρείτε, ποιο από τα δύο παιδιά είναι δικό σας;”». Απλώς λέω ότι και τα δύο είναι δικά μου και οι άνθρωποι με κοιτάζουν σαν να αστειεύομαι» περιγράφει η Στέισι.

Σίγουρα πάντως αυτά τα δίδυμα θα μείνουν αξέχαστα σε όποιον τα αντικρίσει!

[sputniknews.gr]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ