Να μένεις εκεί που σ’ αγαπάνε όπως σου αξίζει..

Ο καθένας μας οραματίζεται να βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση όπου τον αγαπάνε όπως του αξίζει, σε μια σχέση όπου είναι ευτυχισμένος πραγματικά και αισθάνεται εσωτερική πληρότητα.. Ε λοιπόν εάν σου λένε πως σε αγαπάνε αλλά δεν το νιώθεις πραγματικά, να μην μένεις, να φεύγεις, να σέβεσαι το εγώ σου και να αναζητάς αυτόν που σου αρμόζει!

Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται στην ζωή μας με σκοπό να μην κάτσουν για πολύ, έρχονται απλά για να μας μάθουν να μην αρκούμαστε στα λίγα, αλλά ούτε στα μέτρια. Να μας μάθουν να αναζητούμε ανθρώπους και όχι ‘’ανθρωπάκια’’, ανθρώπους που ξέρουν να αγαπάνε πραγματικά και το αποδεικνύουν με όλο τους το είναι.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι τόσο σπάνιοι, μα κι όμως υπάρχουν, είναι εκείνοι που μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις ξεχωριστός και ευτυχισμένος πραγματικά. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που σε συμπληρώνουν , που με κάθε τους πράξη σου αποδεικνύουν πως πάντα είναι στο πλάι σου στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν σε εγκαταλείπουν με την πρώτη ευκαιρία και ούτε σε βάζουν κάτω από οτιδήποτε γιατί είσαι προτεραιότητα τους . Σε στηρίζουν, σε θαυμάζουν, σε ενθαρρύνουν και το σημαντικότερο σε αποδέχονται όπως εσύ είσαι, με τα λάθη σου και τα σωστά σου , ναι σε αποδέχονται χωρίς να σε κατακρίνουν , χωρίς να προσπαθούνε να σε αλλάξουν. Σε αγαπάνε γιατί είσαι ΕΣΥ !

Όταν είσαι μαζί τους το χαμόγελο δεν λείπει από το πρόσωπο σου γιατί ξέρουν πολύ καλά πώς να σε κάνουν ευτυχισμένο , με ένα βλέμμα τους , μια κουβέντα τους.. Μαζί τους νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά, μπορείς να ονειρεύεσαι να κάνεις σχέδια ..Δεν μπορείς να φανταστείς την ζωή σου χωρίς αυτούς ..αλλά ούτε κι αυτοί την ζωή τους χωρίς εσένα.. Γιατί αυτό που νιώθετε είναι αμοιβαίο ..

Αναμφισβήτητα να μένεις εκεί που σε αγαπάνε όπως σου αξίζει.  Εάν δεν διακατέχεσαι από όλα αυτά, φύγε, άστο καλύτερα, μην σπαταλάς την ενέργεια σου σε σχέσεις ανούσιες, εσύ είσαι για πολλά περισσότερα.. να το θυμάσαι..

Δέσποινα Παντέλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ