Αν αγαπάς αληθινά, μένεις! Παλεύεις και επιμένεις!

Γράφει η Κρυστάλλω Αρχοντίδου

Αν αγαπάς αληθινά μένεις εδώ. Δεν φεύγεις. Αν αγαπάς αληθινά παλεύεις, να στηρίξεις και να είσαι κοντά στον άνθρωπό σου. Δεν χωράει μικρά ούτε λιγοστά συναισθήματα. Τα νιώθεις, τα λες, τα ζεις, τα δείχνεις, τέλος!

Η αγάπη είναι μέσα μας, και πρέπει να βγαίνει προς τα έξω. Αν δεν αγαπάς αληθινά τότε μην πληγώνεις τον άλλο, κράτησε τα πληγωμένα για σένα. Όλοι μας χρειαζόμαστε, τρυφερή, αγάπη, κυρίως από τους ανθρώπους που περιμένουμε.

Δείξτε την αγάπη σας , πάντα και θα έρθει πίσω σε εσάς διπλά. Μέρες που είναι, σε ένα τόσο δύσκολο καιρό, αυτό που πρέπει να μας κρατάει είναι η αγάπη. Να μην αγαπάς μόνο σήμερα. Να αγαπάς χθες, τώρα, αύριο, πάντα. Αυτή είναι η ουσία. Να δίνεις αγάπη και να παίρνεις αγάπη.

Είναι ωραία η ζωή, μην την σπαταλάτε άσκοπα και αχρείαστα σε πράγματα που είναι ασήμαντα
Και τώρα που είναι Χριστούγεννα, ζείτε την στιγμή σας όσο μπορείτε καλύτερα, όχι μόνο επειδή είναι Χριστούγεννα αλλά καθημερινά. Τα Χριστούγεννα είναι πάντα μέσα μας και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας, καμιά άσχημη συνθήκη. Ζουν μέσα μας. Να νιώθεις ασφαλείς, αισιόδοξος και να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Αυτό, τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει.

Να αγαπάτε ρε, με όλο σας το είναι! Να αγαπάτε, εσάς, και τους γύρω σας. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα!

Πηγή: loveletters.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ