Έδιωξαν γυναίκα από εστιατόριο στην Αυστραλία λόγω της εμφάνισης της (pics)

Αυστραλία
διάφορα

Και όμως γίνονται αυτά εν έτη 2020…

Ένα απίστευτο περιστατικό έκανε γνωστό μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook η Martina Corradi από την Αυστραλία, την οποία έδιωξαν κακήν κακώς από εστιατόριο, λόγω της εμφάνισης της.

Σύμφωνα με τη Corradi, όταν την είδε μία σερβιτόρα της είπε πως δεν ήταν ντυμένη σύμφωνα με τον ενδυματολογικό κώδικα του εστιατορίου και κάλεσε τη διευθύντρια η οποία την έδιωξε.

Η κοπέλα θέλησε να περάσει την Παραμονή των Χριστουγέννων στο εστιατόριο, όμως κάποιοι της χάλασαν τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, η διευθύντρια του καταστήματος, Gemma Swanson, ανέφερε πως το μαγαζί έχει ζητήσει συγγνώμη στη γυναίκα και πως της έχει προσφερθεί δωρεάν γεύμα.

«Έχουμε εξετάσει το περιστατικό και αναγνωρίζουμε ότι ήταν λάθος να ζητήσουμε από τη Martina και τον σύντροφό της να εγκαταλείψουν το εστιατόριο. Έχουμε έρθει σε επαφή με τη Martina, απολογηθήκαμε για το λάθος μας και καλέσαμε την ίδια και το σύντροφό της για να απολαύσουν το δείπνο τους στο εστιατόριο μας.

Υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας και είναι σαφές ότι η Martina δεν έπρεπε να φύγει. Μετά από αυτό το περιστατικό θα επανεκπαιδεύσουμε όλο το προσωπικό και τη διοίκηση μας στα πρωτόκολλα μας, συμπεριλαμβανομένου του ενδυματολογικού κώδικα», είπε η Swanson.

Πηγή: newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ