Η συγκινητική ιστορία της 55χρονης Ευανθίας που έγινε παρένθετη μητέρα και γέννησε το παιδί της κόρης της

διάφορα

Παρένθετη μητέρα έγινε η 55χρονη Ευανθία, χαρίζοντας, για δεύτερη φορά, το πολυτιμότερο «δώρο της ζωής» στην 33χρονη κόρη της Καλλιόπη.

Η αληθινή ιστορία αυτών των δύο γυναικών παρουσιάστηκε στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Παρένθετη μητέρα: Η συγκινητική ιστορία της 55χρονης Ευανθίας που έγινε παρένθετη μητέρα και γέννησε το παιδί της κόρης της - Εικόνα 1

Παρένθετη μητέρα: Το «δώρο» της μητρότητας έκανε μία μάνα στην κόρη της

«Ήθελα να είναι το παιδί μου ευτυχισμένο», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 55χρονη Ευανθία που γέννησε το μωρό της κόρης της. Η 33χρονη Καλλιόπη πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο, το σύνδρομο Άλμποτ, που προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια. Το κληρονόμησε από τον πατέρα της, τον οποίο έχει χάσει εξαιτίας αυτού του συνδρόμου. Συνεπώς, θα ήταν επικίνδυνο για την Καλλιόπη να κυοφορήσει.

Παρένθετη μητέρα: Η κόρη εκφράζει την τεράστια ευγνωμοσύνη στη μαμά της

«Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που έκανε η μαμά μου. Την αγαπώ και το ξέρει», δηλώνει η Καλλιόπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από την κυοφορία, η Ευανθία χρειάστηκε να χειρουργηθεί, αλλά και να της επαναφέρουν τον κύκλο, αφού ήταν ήδη σε εμμηνόπαυση εδώ και οκτώ χρόνια.

Όλα κύλησαν ομαλά και ένα υγιέστατο κοpιτσάκι γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου, η οποία θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της και θα ονομαστεί Ευανθία-Ραφαέλα.

πηγή : enimerotiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ