Κώστας Κοκκινάκης: «Είμαι αντίθετος για το εμβόλιο, δεν θα το κάνω. Ούτε στο παιδί μου θα το επιτρέψω»

gossip
διάφορα

Κώστας Κοκκινάκης: Ο γνωστός αθλητής φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Ευτυχείτε». Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να παραχωρήσει μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο Έλληνας αθλητής δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν, ενώ δεν μάσησε τα λόγια του, λέγοντας ελεύθερα τη γνώμη του πάνω σε διάφορα θέματα.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης και αποκάλυψε ότι ζηλεύει τους νέους παίκτες. Μάλιστα, σε ερώτηση για το εμβόλιο του κορονοϊού, ο Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να το κάνει.

Κώστας Κοκκινάκης: Όλα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του

“Νιώθω λίγο περίεργα, ζηλεύω όταν σκέφτομαι πόσο ωραία είχαμε περάσει στο Survivor. Νομίζω ότι τώρα στην αρχή δεν θα αντέξουν. Η Mariposa είναι σαν άρρωστη, οι Διάσημοι είναι αδύναμοι” σχολίασε χαρακτηριστικά για το Survivor, ο γνωστός αθλητής του Πόλο.

Κώστας Κοκκινάκης: «Είμαι αντίθετος για το εμβόλιο, δεν θα το κάνω. Ούτε στο παιδί μου θα το επιτρέψω» - Εικόνα 1

Όσον αφορά για το εμβόλιο του κορονοϊού: «Είμαι αντίθετος για το εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή ακούω και διαβάζω διάφορα και δεν με πείθουν να το κάνω. Να κάνω ένα εμβόλιο για μία αρρώστια, για την οποία δεν κινδυνεύω; Έτσι πιστεύω. Μπορεί να το έχω περάσει και να μη το ξέρω. Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει», δήλωσε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ