Κουτάβι golden retriever έμεινε αλυσοδεμένο και μόνο σε ένα παγκάκι με ένα σημείωμα: Παρακαλώ υιοθετήστε με

pets
διάφορα
σκύλος

Η συνεχιζόμενη πανδημία είναι ότι χειρότερο.

Έχει παρατηρηθεί μια αύξηση στα εγκαταλελειμμένα σκυλιά από την έναρξη της πανδημίας.

Έτσι, όχι μόνο οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν, αλλά και τα κατοικίδια ζώα. Αυτός είναι ο Μαξ, ένας σκυλάκος που ο κηδεμόνας του τον παράτησε δεμένο σε ένα παγκάκι στο Κογιοακάν του Μεξικού, με ένα σημείωμα που ζητούσε κάποιος να τον υιοθετήσει.

«Σας παρακαλώ, υιοθετήστε με» έτσι ξεκινά το γράμμα του ιδιοκτήτη του Μαξ.

«Το να αφήνω το κουτάβι μου εδώ με πονάει πολύ, αλλά πήρα την απόφασή μου γιατί οι συγγενείς μου τον κακοποιούσαν και πάντα με πλήγωνε να το βλέπω σ’ αυτή την κατάσταση» συνεχίζει το σημείωμα.

«Οπότε εάν το διαβάζετε αυτό και το νιώθετε με την καρδιά σας, παρακαλώ υιοθετήστε το και φροντίστε το καλά. Εάν όχι, αφήστε το σημείωμα στη θέση του, ώστε άλλοι να το διαβάσουν και να υιοθετήσουν το σκυλί» τελειώνει το γράμμα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέβασαν την ιστορία του Μαξ στα social media, μέχρι που η ζωοφιλική οργάνωση Pets Coyoacán κατέφτασε να διασώσει τον σκυλάκο.

Δυστυχώς, ο σκύλος αντιμετώπιζε τους ανθρώπους με δυσπιστία, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να τον πάρουν μαζί τους, όπως ανέφερε η φιλοζωική.

Τελικά, με τα πολλά η φιλοζωική κατάφερε να τον πάρει και να τον μεταφέρει σε ένα προσωρινό καταφύγιο.

Ο σκυλάκος είναι πλέον καλά στην υγεία του και αναζητά κάποια ευγενική οικογένεια για να τον υιοθετήσει ώστε να ολοκληρωθεί η διάσωσή του.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ