Λαγουδάκι τρώει τη μύτη ενός χιονάνθρωπου και μας φτιάχνει τη μέρα

pets
διάφορα
ζώα

Λαγουδάκι τρώει τη μύτη ενός χιονάνθρωπου και γίνεται viral (βίντεο)

Πάνω από 136 χιλιάδες άτομα στο YouTube δεν μπορούν να “χορτάσουν” αυτό το βίντεο που καταγράφει ένα λαγουδάκι που τρώει τη μύτη του χιονάνθρωπου.

Ένα λαγουδάκι που τρώει ένα καρότο μοιάζει σαν κινούμενα σχέδια βγαλμένα από την παιδική σας ηλικία. Εκτός αν ζείτε στον Καναδά!

Η οικογένεια Bryant, από το προάστιο Cambrian Heights στο Κάλγκαρι, μας έφτιαξε τη μέρα αφού δημοσίευσαν ένα βίντεο που έδειχνε ένα λαγουδάκι να τρώει το καρότο ενός χιονάνθρωπου.

Το πεινασμένο λαγουδάκι, το οποίο είναι τόσο ψηλό και λευκό όσο ο χιονάνθρωπος που χτίστηκε από τους Bryant φάνηκε σαν να απολάμβανε πάρα πολύ τη νόστιμη διακοσμητική απόλαυση. Και τώρα αναρωτιόμαστε τι συνέβη σε όλα τα καρότα που κολλήσαμε στα πρόσωπα των χιονανθρώπων μας όλα αυτά τα χρόνια. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα παρακολουθούμε πιο προσεκτικά με τις κάμερες μας έτοιμες από τώρα και στο εξής.

Δείτε το βίντεο και είναι βέβαιο ότι θα κάνει τη μέρα σας πιο φωτεινή και τα Χριστούγεννα σας ακόμα πιο χαρούμενα

Κύριε Snowman, γνωρίστε την Μπάνι. Μπάνι, γνωρίστε τον κ. Snowman

Λαγουδάκι - Εικόνα 6

Μικρά φιλιά χιονιού…

Λαγουδάκι - Εικόνα 8

… που μετατράπηκαν σε αιφνιδιασμό. Μιαμ..

Λαγουδάκι - Εικόνα 10

Δεν έμεινε τίποτα.

Λαγουδάκι - Εικόνα 12

Το φημισμένο λαγουδάκι τελικά έφαγε ολόκληρο το καρότο, αφήνοντας μόνο ένα μικρό κομμάτι πίσω.

Το βίντεο, το οποίο είχε περισσότερες από 61,7 χιλιάδες προβολές κατά τη στιγμή της σύνταξης, ήταν τόσο χαριτωμένο, προβλήθηκε στις ειδήσεις, συμπεριλαμβανομένων των CBC και NBC.

*Λάβετε υπόψη ότι τα καρότα δεν πρέπει να είναι η κύρια πηγή φαγητού κουνελιού ή λαγού. Το RSPCA εξηγεί ότι τα κουνέλια «δεν τρώνε φυσικά ριζικά λαχανικά» ή φρούτα.

Είναι γεμάτα ζάχαρη και πρέπει να δίνονται μόνο σε μικρές ποσότητες ως ανταμοιβές. Εάν έχετε ένα λαγουδάκι στο σπίτι, επιλέξτε γρασίδι, σανό, φυλλώδη χόρτα ή μερικά σφαιρίδια τροφίμων.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ