Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες: «Βρες και ρώτα την»

gossip
διάφορα

Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, λίγο πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες με τον πέμπτο κύκλο του MasterChef, πέτυχε η κάμερα του Πρωινού. Ο γνωστός σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για το παιχνίδι, ενώ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και τον θέλουν ζευγάρι με τη νεαρή ηθοποιό, Χρύσα Μιχαλοπούλου, την οποία πρόσφατα είδαμε στις Άγριες Μέλισσες στο ρόλο της «Ζωρζέτ».

Για το MasterChef είπε: «Με όλο αυτό που συμβαίνει έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές για να μπορέσει να συμβεί αυτό. Αλλά νομίζω ότι έτσι, υπό πίεση, έχουμε γίνει πολύ δημιουργικοί και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Στη συνέχεια απάντησε και για τη… λατρεία του για το ΠΑΣΟΚ: «Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, απλά μου αρέσει αυτή η καλτ λογική που έχει χτιστεί γύρω του».

Όταν ο δημοσιογράφος του Πρωινού τον ρώτησε για τις φήμες σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, απάντησε γελώντας: «Να βρεις την κυρία Μιχαλοπούλου να τη ρωτήσεις αν είμαστε μαζί.. Εμένα ρωτάς; Αφού είσαι παντού, θα τη βρεις… δε σε φοβάμαι εσένα…».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ