Μπαμπάς έκανε τατουάζ το ίδιο σημάδι με τον γιο του για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση

διάφορα
Τατουάζ

O Derek Prue επέμεινε την βελόνα του τατουάζ για 30 ώρες, προκειμένου να αποκτήσει ένα σημάδι ίδιο με του γιου του.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επέλεξε να βοηθήσει τον γιο του να αποβάλει την δυσαρέσκεια που του γέμιζε το εκ γενετής σημάδι που είχε στα αριστερά πλευρά του, ένας πατέρας από το Stony Plain.

Ο 8χρονος γιος του Derek Prue, αρχικά ήταν περήφανος για το καφέ σημάδι αυτό, αλλά όσο μεγάλωνε άρχισε να προσπαθεί να το καλύπτει στην πισίνα, δείχνοντας πως δεν ήταν και τόσο… άνετος με την ύπαρξή του.

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα με το εκ γενετής σημάδι, αλλά είδα ότι άρχισε να προσπαθεί να το καλύπτει», είπε ο πατέρας του, ο οποίος αποφάσισε να τον βοηθήσει να το ξεπεράσει και να γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Πως; Κάνοντας και εκείνος, στο ίδιο σημείο και με το κατάλληλο χρώμα μελανιού, ένα τατουάζ που θα ήταν ακριβώς σαν το σημάδι του 8χρονου γιου του. Έτσι πήγε στο Juicy Quill Tattoo και επέμεινε την βελόνα στο σώμα του για συνολικά 30 ώρες, προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Νόμιζα ότι θα ήταν απλά ένα ραντεβού. Αλλά οι τρεις ώρες, εξελίχθηκαν σε 30, καθώς χρειαζόταν δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.facebook.com/juicyquill/posts/3611934892173972

Μάλιστα δεν είχε αποκαλύψει τίποτα στον γιο του. «Απλά έβγαλα την μπλούζα και του έδειξα ότι έχω το ίδιο σημάδι με αυτόν», με τον μικρό να απαντά «That’s cool!».

Έτσι από την επόμενη φορά που πήγε στην πισίνα, έκανε το μάθημα κολύμβησης και πάλι χωρίς μπλούζα.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ