Σταμάτης Φασουλής: «Δεν περνάω καλά, είμαι σχεδόν σε κατάθλιψη»

gossip
διάφορα

Για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε με την πανδημία του κορονοϊού μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής στο περιοδικό “OK”, υπογραμμίζοντας πως νιώθει ότι βρίσκεται στα όρια της κατάθλιψης.

“Η καραντίνα με βρίσκει σήμερα κλεισμένο στο σπίτι, αλλά δεν θα κρύψω ότι μ’ έχει πάρει πολύ από κάτω. Ευτυχώς, υπάρχουν οι πρόβες του Μολιέρου και το J2US και ξεχνιέμαι. Αλλά όταν βρίσκομαι στο σπίτι, είμαι σε άθλια κατάσταση. Μπορώ να πω ότι μόνο οι πρόβες μού δίνουν μια μικρή χαρά, τίποτα άλλο. Δεν περνάω καλά, είμαι σχεδόν σε κατάθλιψη.

Δεν μου λείπει το έξω, άλλωστε δεν είμαι ο άνθρωπος που βγαίνει συχνά, σε κάποιο εστιατόριο ή μπαρ. Η αίσθηση ότι δεν είμαι ελεύθερος με καταθλίβει. Και το μέλλον μού φαίνεται ζοφερό. Θέλω να αγγίξω έναν άνθρωπο και να με αγγίξει κι αυτός. Να αγκαλιαστούμε και να μην ενώνουμε σαν ανόητοι τους αγκώνες ή τις άκρες της παλάμης μας” εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια ο γνωστός ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Σταμάτης Φασουλής σημείωσε ότι αρκετοί συνάδελφοί του βρίσκονται σε δραματική κατάσταση, λόγω του lockdown. “Προσπαθούμε να βοηθήσουμε, αλλά είναι πολύς κόσμος. Δεν ξέρω πραγματικά τι θα απογίνουν αυτοί οι άνθρωποι. Και εγώ, αν δεν είχα αυτή τη στιγμή την τηλεόραση και την παράσταση που ετοιμάζουμε στο Εθνικό, δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζα πέρα, ψυχολογικά και οικονομικά.

Αισθάνομαι πολύ τυχερός που προέκυψαν αυτές οι δύο δουλειές. Και πολλές φορές αισθάνομαι και ενοχικά τυχερός” τόνισε και συνέχισε: “Δυστυχώς, δεν έχω κάνει κάποια αποταμίευση απ’ όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω. Πολύ λίγα έχω στην άκρη. Όσοι συνάδελφοί μου έχουν χρήματα τα έκαναν από την τηλεόραση. Από το θέατρο δεν έκανε ποτέ κανείς χρήματα. Οι μισθοί εκεί είναι ελάχιστοι”.

Πηγή : thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ