Άγριες Μέλισσες: Ένας έpωτας γεννιέται ανάμεσα σε Κωνσταντή και Δρόσω με πολλά εμπόδια

Άγριες Μέλισσες
διάφορα

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1;

Η αλήθεια είναι πως πολλοί τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς να γεννηθεί ένας έpωτας ανάμεσα στη Δρόσω και τον Κωνσταντή και αυτή η στιγμή στις Άγριες Μέλισσες, ήρθε. Μόνο που θα έχει πολλά εμπόδια.

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1;

Ο Κωνσταντής είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω και είναι αποφασισμένος να είναι μαζί της. Ακόμα κι όταν έρχεται ο Σωκράτης με τη Δόμνα για να λογαριαστούν δεν κάνει πίσω στον χωρισμό. Ο Σωκράτης, όμως, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και αποφασίζει να του δώσει ένα γερό μάθημα.

Ο Άγγελος μετανιωμένος για τον τρόπο που φέρθηκε στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, στο σπίτι του Τόλλια, προσπαθεί να επανορθώσει, αλλά η Σοφούλα δείχνει επηρεασμένη από το φλερτ του Βόσκαρη.

Ο Νέστορας αναγκάζεται να πάει στο τμήμα καθώς ο Νικολαΐδης, από την Ασφάλεια Βόλου, τον ανακρίνει για τον Μπεκιάρη. Μαζί με τον Προύσαλη, καταλαβαίνουν πως σφίγγει ο κλοιός γύρω τους.

Η Ασημίνα βλέπει την αλλαγή στη συμπεριφορά του Νικηφόρου και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η ξαφνική προθυμία του να επισκεφτούν το σπίτι του Κυριάκου και της Ουρανίας θα τη γεμίσει υποψίες. Τι θα κάνει ο Μπάμπης όταν θα βρεθεί μπροστά τους;

Η Δρόσω ανακαλύπτει πως έχει αισθήματα για τον Κωνσταντή. Μια απρόσμενη επίσκεψη, όμως, από το παρελθόν της, θα ανατρέψει τα δεδομένα!

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ