Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Δρόσω, Κωνσταντής επιτέλους μαζί – Η Σοφούλα πιόνι στα χέρια του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες
διάφορα

Στις Άγριες Μέλισσες είδαμε πολλά αλλά όπως φαίνεται μας περιμένουν ακόμα πολλές εκπλήξεις ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες! Μεταξύ αυτών το σμίξιμο της Δρόσως με τον Κωνσταντή αλλά και τη Σοφούλα που θα γίνει έρμαιο στα χέρια του Μάνου Βόσκαρη και δεν θα μπορέσει να τη σώσει ούτε η Ελένη αλλά ούτε οι γονείς της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεθεατής, η Δρόσω, δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση με τον Τάκη μέσα στο σπίτι ειδικά μετά από αυτό που έκανε. Να πει δηλαδή ότι ο μικρός Σέργιος είναι δικό της παιδί στον Δούκα Σεβαστό, πετώντας τη βόμβα μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν η Δρόσω θα πάρει την παράτολμη απόφαση να διώξει τον Τάκη, όχι μόνο από το σπίτι αλλά και από τη ζωή της για πάντα, αφού θέλει να έχει στο πλευρό της τον Κωνσταντή που απέδειξε ότι την αγαπά πραγματικά.

Ο Κωνσταντής άφησε τη Δόμνα λίγο πριν την εκκλησία για χάρη της ενώ δεν δίστασε να τα βάλει με τον πατέρα της, τον τραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη ξέροντας ότι μπορεί να τον καταστρέψει. Οι δυο τους έχουν πάρει απόφαση να ξεπεράσουν μαζί τα όποια προβλήματα στέκονται εμπόδιο στη σχέση τους.

Την ίδια ώρα στο Διαφάνι η Σοφούλα, έχει χάσει το μυαλό της με τον Μάνο Βόσκαρη. Ο ίδιος, την έχει πείσει ότι την αγαπά και μάλιστα της κάνει πρόταση γάμου. Η Ελένη και ο Λάμπρος αποκαλύπτουν στην Παγώνα και τον Τόλλια όσα τράβηξε εκείνη στα χέρια του στη φυλακή και το ποιος είναι πραγματικά. Εκείνοι παθαίνουν σοκ και ο Τόλλιας απαγορεύει στην κόρη του να ξαναδεί το Βόσκαρη, με την απειλή ότι θα την κλειδώσει στο σπίτι.

Ωστόσο η Σοφούλα δεν φοβάται τίποτα και δεν υπολογίζει τίποτα. Φεύγει από το σπίτι για χάρη του διοικητή της αστυνομίας, αφού πιστεύει ότι ο έpωτας της ζωής της είναι ο ώριμος άντρας. Αδίκως οι γονείς της που πλέον έχουν γίνει ρεζίλι στο Διαφάνι με τα καμώματά της την παρακαλούν να γυρίσει και να μην συνεχίσει με αυτό τον άνθρωπο… Η Σοφούλα δεν ακούει τίποτα αφού πιστεύει ότι δίπλα στο Βόσκαρη δεν έχει να φοβάται τίποτα.. Ή μήπως όχι;

Πηγή: tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ