Άρρωστη και παγωμένη αδέσποτη γάτα χτυπά στο παράθυρο της γυναίκας ζητώντας να την βοηθήσει

pets
διάφορα

Μια πορτοκαλί γάτα εμφανίστηκε έξω από το σπίτι μιας οικογένειας και ζήτησε βοήθεια. Η ζωή της άλλαξε για πάντα.

Αυτή είναι μια ιστορία για μια γάτα που προσπάθησε να τα καταφέρει. Ωστόσο, η ζωή την δυσκόλεψε περισσότερο από ό, τι μπορούσε να χειριστεί, αυτό που της απομένει είναι ένα πράγμα που πρέπει να κάνει – να χτυπήσει τις πόρτες, ζητώντας βοήθεια.

Η γάτα εμφανίστηκε στην πόρτα της οικογένειας και τους ζήτησε να την αφήσουν να μπει στο σπίτι τους μετά από χρόνια που είχε περάσει στους δρόμους

Η Jaelle από το Κεμπέκ του Καναδά εξεπλάγη όταν βρήκε μια γάτα στην αυλή της, ξύνοντας την πόρτα, ικετεύοντας να την αφήσει να μπει μέσα. Δεν είχε δει ποτέ τη γάτα μέχρι εκείνη την ημέρα στη μέση του πικρού χειμώνα του Καναδά .

Η Jaelle, η οποία είναι εθελοντής για το One Cat At a Time στο Κεμπέκ, άνοιξε αμέσως την πόρτα για τη γλυκιά γάτα. Το πορτοκαλί γατάκι φαινόταν ταλαιπωρημένο. Κρύωνε, ήταν πεινασμένο και άρρωστο. Η Jaelle επικοινώνησε με τη Marie Simard, ιδρυτή του One Cat At a Time, και ζήτησε βοήθεια.

“Ειδικεύομαι στη διάσωση ορφανών γατιών, αλλά αυτό το γατί ζητούσε να σωθεί στην πόρτα και δεν μπορούσα να το αφήσω έξω”. “Προσπαθήσαμε να βρούμε τον ιδιοκτήτη, αλλά δεν υπήρχε μικροτσίπ. Ήταν περίπου 6-7 ετών, δεν ήταν στειρωμένο και κανείς δεν το έψαχνε. Πιθανότατα, εγκαταλείφθηκε έξω από προηγούμενους ιδιοκτήτες εδώ και πολύ καιρό.”

Η γάτα μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο και έπρεπε να νοσηλευτεί για μερικές ημέρες λόγω πολλών προβλημάτων υγείας. Ήταν καλυμμένη με ψύλλους, πληγές μάχης και μπερδεμένο τρίχωμα. Εξετάστηκε επίσης αν είναι θετική για FIV (Feline Immunodeficiency Virus) και είχε παράσιτα, πολλά οδοντικά προβλήματα και λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού.

Παρ ‘όλα αυτά, η γλυκιά γάτα ήταν τόσο ευγνώμων που φροντίζεται από κάποιον επιτέλους. Ήταν πολύ αδύναμη, αλλά καθαριζόταν ασταμάτητα ενώ υποβλήθηκε σε θεραπεία από την κτηνιατρική ομάδα, με πλήρη υποστήριξη από το One Cat at a Time.

Αφού ξυρίστηκε όλη η μπερδεμένη γούνα του και έλαβε την φαρμακευτική αγωγή του, το γλυκό γατάκι θα μπορούσε τελικά να αρχίσει να θεραπεύεται.

Ονομάστηκε Aslan από το λιοντάρι του The Chronicles of Narnia. Είναι ένα μυστήριο πώς κατέληξε στους δρόμους, αλλά επέλεξε την τέλεια οικογένεια για βοήθεια εκείνη την ημέρα και κέρδισε μια νέα ευκαιρία στη ζωή.

Μόλις ο Aslan βγήκε από το νοσοκομείο, η Jaelle τον πήρε στο σπίτι της, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την ανάρρωσή του στην άνεση ενός στοργικού σπιτιού.

“Είναι τόσο ευγενικός και στοργικός. Γουργουρίζει με ευγνωμοσύνη και είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται σε σπίτι μέσα”.

Ο γλυκός Aslan ήταν ενθουσιασμένος που είχε καλό φαγητό και ζεστό κρεβάτι. Έτρωγε με την καρδιά του σε κάθε γεύμα και ξεκουραζόταν άνετα, αντισταθμίζοντας τον χαμένο ύπνο.

«Αγαπά τους ανθρώπους (και άλλες γάτες) και ζητά αγκαλιές όλη την ώρα. Είναι σαφές ότι αυτή η όμορφη γάτα είχε οικογένεια πριν.»

Άρρωστη και παγωμένη αδέσποτη γάτα χτυπά στο παράθυρο της γυναίκας ζητώντας να την βοηθήσει - Εικόνα 2

Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης του, μια γάτα του σπιτιού με το όνομα Cleo, πήρε τον Aslan υπό την προστασία του. Του συμπαραστεκόταν μετά την οδοντιατρική και χειρουργική επέμβαση στα μάτια και ήταν πάντα κοντά του, έτοιμη να τον πλημμυρίσει με αγκαλιές. Οι δύο πραγματικά ήρθαν κοντά και πέρασαν πολύ χρόνο μαζί, αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον.

Άρρωστη και παγωμένη αδέσποτη γάτα χτυπά στο παράθυρο της γυναίκας ζητώντας να την βοηθήσει - Εικόνα 3

Η Jaelle δεν σχεδίαζε να υιοθετήσει άλλη γάτα, αλλά γνωρίζοντας πόσο χρειαζόταν ό ένας τον άλλον η Cleo και ο Aslan, δεν μπορούσε να τους χωρίσει. Ο Aslan γρήγορα μπήκε στις καρδιές της οικογένειας.

Ίσως, ήξερε από την πρώτη μέρα ότι ήταν εκεί που επρόκειτο να είναι.

Άρρωστη και παγωμένη αδέσποτη γάτα χτυπά στο παράθυρο της γυναίκας ζητώντας να την βοηθήσει - Εικόνα 4

Τους επόμενους μήνες, ο Aslan ανάρρωσε και ανέκτησε την καλή υγεία του. Κάθε μέρα, περιβαλλόταν από γούνινους φίλους και έπαιζαν όλοι μαζί.

Άρρωστη και παγωμένη αδέσποτη γάτα χτυπά στο παράθυρο της γυναίκας ζητώντας να την βοηθήσει - Εικόνα 5

Η γλυκιά πορτοκαλί γάτα είναι οκτώ χρονών τώρα και ζει τη ζωή των ονείρων της.

Δεν χρειάζεται πλέον να αγωνίζεται για φαγητό ή καταφύγιο ή το κρύο. Έχει μια μεγάλη οικογένεια που τον λατρεύει.

Άρρωστη και παγωμένη αδέσποτη γάτα χτυπά στο παράθυρο της γυναίκας ζητώντας να την βοηθήσει - Εικόνα 6

Ο Aslan ζει σαν βασιλιάς με όλες τις πολυτέλειες που του αξίζει. Συνεχίζει να δίνει αγκαλιές σε όλους γύρω του, και δεν ανησυχεί πλέον.

Άρρωστη και παγωμένη αδέσποτη γάτα χτυπά στο παράθυρο της γυναίκας ζητώντας να την βοηθήσει - Εικόνα 7

Πηγή: .pet-sitting.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ