Αυτά κάνεις και… ξενερώνεις τον άντρα Αιγόκερω

διάφορα
Ζώδια

Υπάρχουν κάποια πράγματα που απλώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνεις σε έναν άντρα Αιγόκερω γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τον ξενερώσεις και να θέλει να φύγει χιλιόμετρα μακριά σου. Αν, λοιπόν, νοιάζεσαι πραγματικά για εκείνον και θες να είσαι μαζί του, τότε πρόσεξε την συμπεριφορά σου και αν κάνεις κάτι από τα παρακάτω, τότε σταμάτα το αμέσως!

Μην είσαι σπάταλη!

Ο Αιγόκερως δεν αντέχει την σπατάλη. Δεν είναι τσιγκούνης, αλλά δεν είναι και ο άνθρωπος που θα πετάξει χρήσιμα αντικείμενα ή φαγητό. Δεν κάνει ποτέ περιττές αγορές και κάθε του κίνηση είναι προσεγμένη και μελετημένη. Θεωρεί πως ό,τι αγοράζεις πρέπει και να το χρησιμοποιείς.

Μην είσαι ζηλιάρα!

Ο Αιγόκερως σιχαίνεται την ζήλια. Επίσης δεν αντέχει την καταπίεση. Αν ψάχνεις έναν άντρα που να μπορείς να ελέγχεις και να τον έχεις στο… βpακί σου, μαζί του ατύχησες. «Χαλινάρι» δεν βάζει.

Μην βιάζεσαι…

Δεν θα μπει εύκολα σε μια σχέση. Θα το πάει σιγά σιγά. Θα τεστάρει πώς πάει το πράγμα μαζί σου, αν ταιριάζετε, αν περνάτε καλά και μετά θα το δει πιο σοβαρά κι εκείνος. Αν αρχίσεις να ρωτάς σχεδόν αμέσως πού θα πάει η σχέση σας κτλ, θα φύγει τρέχοντας.

Μην είσαι πολύ συναισθηματική

Δεν το αντέχει το κλάμα. Δεν μπορεί τις υστερίες και δεν ανέχεται τις drama queen. Αν είσαι μια από αυτές, με άντρα Αιγόκερω θα ατυχήσεις. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του πάνω στα θέματα αυτά.

Μην είσαι άτσαλη

Φρόντισε να περιποιείσαι τον εαυτό σου, μην τον παρατάς. Δεν του αρέσει να βλέπει μια γυναίκα να είναι ατημέλητη, απεριποίητη ή να μην είναι σωστή νοικοκυρά στο σπίτι της. Το να έχει ένα ακατάστατο νοικοκυριό σημαίνει ότι έχει και μια εντελώς ανοργάνωτη ζωή και αυτό τον ξενερώνει.

Πηγή: astrology.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ