Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Στο Survivor θα πήγαινα με τα τέσσερα»

gossip
survivor
διάφορα

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο εμβόλιο του κορονοϊού για το οποίο έχει αμφιβολίες για το αν θα πρέπει να το κάνει ή όχι.

«Δεν είμαι πολύ σίγουρη για το εμβόλιο. Ακούγονται πολλά. Έχω τις αμφιβολίες μου και σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω ότι οι ηγέτες των χωρών έκαναν straight το εμβόλιο για να δώσουν το καλό παράδειγμα».

Αναφορικά με το Survivor η ίδια αποκάλυψε ποιους παίκτες στηρίζει

«Είμαι με την Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor και… τα μυαλά στα κάγκελα. Φυσικά θα στηρίξω και Πάνο Καλίδη γιατί είναι θεότητα και τον αγαπάω. Ένας κύριος Κονδυλάτος μπερδεύεται και δεν εκφράζεται σωστά. Θα ήθελα να δω έναν πιο ανθρώπινο χαρακτήρα και όχι τη ντίβα εκεί μέσα να προσπαθεί να επιβληθεί».

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και στην πολύ καλή της φίλη Ιωάννα Τούνη η οποία δεν δέχτηκε να πάει στο Survivor, ούτε για το υπέρογκο ποσό των 4.500 ευρώ την εβδομάδα.

«Η Ιωάννα έκανε πάρα πολύ καλά που απέρριψε την πρόταση για το Survivor, γιατί η κοπέλα μπορεί και τα καταφέρνει μόνη της πολύ καλύτερα. Το αν πάει στο Survivor θα χάσει η Ιωάννα, πιο πολύ θα κερδίσουν εκείνοι».

Ωστόσο εκείνη δηλώνει ότι θα πήγαινε γονατιστή στο reality επιβίωσης αν της το προτείνανε.

«Θα πάω με τα τέσσερα στο Survivor. Μου μένει απωθημένο και παράπονο γιατί ήξερα ότι μπορώ να το κάνω και δεν το έκανα. Επηρεάστηκα από παράγοντες που δεν έπρεπε».

Τέλος αναφέρθηκε και στην γυναικεία εκδοχή του Bachelor, το λεγόμενο Bachelorette λέγοντας πως «αυτές οι εκπομπές υποβιβάζουν τον ρόλο της γυναίκας. Υποδεικνύουν τη δουλικότητα και τον μη σεβασμό προς το γυναικείο φύλο».

Πηγή : espressonews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ