Εφτάψυχη γάτα: Μπήκε σε πλυντήριο ρούχων ενώ λειτουργούσε και επέζησε

pets

Ο Όπτιμους είναι μόλις 9 μηνών και από τότε έχει πάρει το μάθημά του και δεν πλησιάζει το πλυντήριο.

Τύχη βουνό είχε αυτή η γάτα που κατάφερε να επιβιώσει όταν ο ιδιοκτήτης της την κλείδωσε κατά λάθος στο πλυντήριο ρούχων!

Ο Όπτιμους Τζακ, όπως ονομάζεται ο τυχερός γατούλης, μπήκε στο πλυντήριο την στιγμή που η ιδιοκτήτρια γύρισε την πλάτη της, χωρίς εκείνη να τον αντιληφθεί.

Άσε κάτω τα γαριδάκια! – Γάτα προστατεύει τη σακούλα με τα αγαπημένα της σνακ – Βίντεο
Ενώ το μηχάνημα ήταν σε λειτουργία η ίδια άκουσε έναν περίεργο ήχο να προέρχεται από το πλυντήριο και όταν είδε την γάτα να βρίσκεται μέσα, το σταμάτησε γρήγορα και έσωσε την γατούλα πριν πάθει τίποτα σοβαρό.

Δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε μόλις συμβεί!

«Γέμισα το πλυντήριο με ρούχα και μετά πήγα στην κουζίνα άλλα άκουσα έναν ήχο και γύρισα πίσω να δω τι συμβαίνει. Έτσι κοίταξα μέσα και όταν τον είδα πανικοβλήθηκα. Είμαι απλά ευγνώμων που υπήρχε η δυνατότητα να σταματήσω την λειτουργία γιατί γνωρίζω ότι δεν το κάνουν όλα τα πλυντήρια. Τιν έβγαλα αμέσως, είδα ότι δεν είχε πάθει τίποτα και τον στέγνωσα».

Νέα μόδα στην Αυστραλία: Bίγκαν άντρες στειρώνονται για να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον – Βίντεο
Ο Όπτιμους είναι μόλις 9 μηνών και από τότε έχει μάθει το μάθημά του και δεν πλησιάζει το πλυντήριο. Η ιδιοκτήτρια μοιράστηκε την ιστορία της στο Facebook και φυσικά έγινε αμέσως viral.

«Μοιράστηκα την ιστορία για να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο και να ελέγχουν τα πλυντήρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ