Έφτιαξε απλά σπίτια για άστεγα γατάκια. Έτσι δεν θα κρυώσουν τη νύχτα

pets

Με λίγα άδεια μπουκάλια νερού, κουβέρτες και στρώματα, κατάφεραν να προσφέρουν ένα άνετο και ζεστό προσωρινό σπίτι για αυτά τα άστεγα γατάκια.

Όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν, εκείνοι που τείνουν να επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτοί που η ζωή τους είναι στους δρόμους , χωρίς μέρος για να καταφύγουν . Αλλά δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που υποφέρουν από αυτά τα προβλήματα , αλλά και τα ζώα χωρίς σπίτι διατρέχουν επίσης κίνδυνο από αυτήν την κατάσταση .

Χωρίς ένα μέρος για να έχουν την απαραίτητη ζέστη κατά τη διάρκεια αυτών των κρύων εποχών , θα μπορούσαν ακόμη και να πεθάνουν , επειδή δεν υπάρχουν τεράστια καταφύγια που να μπορούν να φιλοξενήσουν τα ζώα όταν φτάνουν οι ημέρες που οι θερμοκρασίες πέφτουν και κάτω από το μηδέν .

Έφτιαξε απλά σπίτια για άστεγα γατάκια. Έτσι δεν θα κρυώσουν τη νύχτα - Εικόνα 2

Ευτυχώς, μερικές φορές υπάρχουν άνθρωποι που ανησυχούν για τα αδέσποτα και κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να ανακουφίσουν λίγο τα δεινά τους. Αυτή είναι η περίπτωση μιας γυναίκας από το προάστιο Yenifoça , επαρχία της Σμύρνης , στην Τουρκία , η οποία σχεδίασε φθηνά σπίτια για γάτες .

Έφτιαξε απλά σπίτια για άστεγα γατάκια. Έτσι δεν θα κρυώσουν τη νύχτα - Εικόνα 3

Είναι ένα προϊόν κατασκευασμένο με οικιακά απορρίμματα που μπορεί να μετατραπεί σε ζεστό χώρο, ώστε τα γατάκια χωρίς καταφύγιο να πλησιάσουν και να κοιμηθούν σε καλύτερες συνθήκες. Το εκτιμούν .

«Έκοψα τα στόματα των μπουκαλιών νερού και τα κολλήσαμε σε μία σανίδα με σιλικόνη, έτσι ώστε τα γατάκια να μην κρυώνουν . Έβαλα κουβέρτες , μαξιλάρια και έχτισα ένα σπίτι γάτας στον κήπο μας. Έχω δει αυτή την ιδέα στο Facebook . Ο καιρός είναι κρύος . Ίσως θέλετε να το κάνετε και εσείς “, εξήγησε ο Yeşim Yücel σε μια ανάρτηση της στο Facebook .

Έφτιαξε απλά σπίτια για άστεγα γατάκια. Έτσι δεν θα κρυώσουν τη νύχτα - Εικόνα 4

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μοιράζεται ο χρήστης , αυτά τα μικρά πλαστικά σπίτια είναι γεμάτα με κουβέρτες και μαξιλάρια που θα κρατήσουν τις γάτες άνετες και ζεστές τη νύχτα. Εκτιμάται η αλληλεγγύη!

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ