Επτάχρονος έδωσε το χαρτζιλίκι των γιορτών για να αγοράσει τροφές για τα αδέσποτα

pets
διάφορα

Ο εφτάχρονος Δημήτρης από τη Σύρο λατρεύει τα ζώα και το απέδειξε στην πράξη. Το αγόpι μάζεψε χαρτζιλίκι τις ημέρες των Χριστουγέννων και αποφάσισε να το διαθέσει για να αγοράσει τροφές για τα αδέσποτα του «Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Σύρου»

«Είμαι ο Δημήτρης, είμαι 7 χρονών, σας αφήνω τροφή για τα αδεσποτάκια, καλή χρονιά» έγραφε το σημείωμά του, που προκάλεσε συγκίνηση.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Καταφυγίου σύμφωνα με το cyclades24.gr.

«Έδωσε το χαρτζιλίκι των εορτών για να αγοράσει τροφές στα αδέσποτα σκυλιά. Είναι ο Δημήτρης!! Ένα αντράκι 7 ετών που από τα χαρτζιλίκια των εορτών διέθεσε τα χρήματα που συγκέντρωσε και αγόρασε τροφή για τα μουσουδάκια μας!! Πρωτοβουλία καθαρά δική του, αυτό ήθελε και αυτό τον έκανε χαρούμενο!!

Με τα χρήματα που μάζεψε δεν αγόρασε τίποτα για τον εαυτό του, όπως θα έκανε κάθε παιδί της ηλικίας του. Ο μικρός Δημήτρης σκέφτηκε μόνο τ’ αδέσποτα σκυλάκια του νησιού του και τις ανάγκες τους.

Είμαστε οι εθελοντές ενός καταφυγίου που τέτοιες πράξεις μας ξεπερνούν και μας πλημμυρίζουν συγκίνηση…Να χαίρεστε το αγόpι σας κα Μαρία Βαρθαλιτου και και Γεράσιμε Μακρυωνιτη!! Να είναι πάντα ευτυχισμένος και να τον καμαρώνετε!! Όμορφε έδωσες μεγάλη χαρά στα σκυλάκια μας και εμάς» αναφέρει η ανακοίνωση.

Επτάχρονος έδωσε το χαρτζιλίκι των γιορτών για τροφές για αδέσποτα - Εικόνα 2Επτάχρονος έδωσε το χαρτζιλίκι των γιορτών για τροφές για αδέσποτα - Εικόνα 4

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ