Γάτα έχει μια περίεργη αντίδραση όταν δοκιμάζει.. για πρώτη φορά ομελέτα (vid)

pets
διάφορα

Στο viral βίντεο το χαριτωμένο γατάκι άρχισε να πηδά και να χορεύει γύρω από τα πιάτα αφού δοκίμασε μια ομελέτα για πρώτη φορά.

Ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube έχει γίνει το αγαπημένο στους λάτρεις των ζώων. Σε αυτή την περίπτωση, ένα χαριτωμένο γατάκι κλέβει όλες τις λάμψεις για την περίεργη αντίδραση της αφού δοκίμασε μια ομελέτα για πρώτη φορά.

Όπως φαίνεται στις εικόνες , το γατάκι αρχίζει να πηδά και να χορεύει γύρω από τα πιατάκια του αφού δοκιμάζει λίγο από την ομελέτα. Αυτό το γεγονός καταγράφηκε από τον ιδιοκτήτη του γατιού, το οποίο εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της όταν ήταν μόλις μιας εβδομάδας.

Το «Mini» είναι ένα γατάκι 5 μηνών που έχει κλέψει τις καρδιές των χρηστών του Διαδικτύου. Η γάτα έγινε viral στο Διαδίκτυο για την παράξενη αντίδρασή της, αφού δοκίμασε μια ομελέτα για πρώτη φορά. Έτρωγε μόνο ξηρά τροφή.

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε από το κανάλι ViralHog στο YouTube , η γάτα αρχίζει να πηδά και να χορεύει γύρω από τα πιάτα. Η ιδιοκτήτρια αποφάσισε να την εκπλήξει, αλλά ποτέ δεν φαντάστηκε ότι το κατοικίδιο της θα συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο.

«Το άρρωστο γατάκι εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της σε ηλικία μιας εβδομάδας, από τότε έχει ζήσει μαζί μας, απόλυτα υγιής, δραστήρια και διασκεδαστική», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του Mini, που έχει χαρίσει γέλια στα κοινωνικά δίκτυα .

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ