Γάτες και Σκύλοι: Οι βασικές διαφορές τους σε ξεκαρδιστικές εικονογραφίες..

Υπάρχει μια ατέρμονη διαμάχη για το ποιοι είναι οι καλύτεροι: Οι γάτες ή οι σκύλοι!

Ο “Bird Born”, ένας καλλιτέχνης από την Μόσχα έρχεται να προσθέσει λίγο ακόμη λάδι στη φωτιά. Αποφάσισε να τονίσει μέσα από 6 εικονογραφίες τις βασικές διαφορές των αγαπημένων μας τετράποδων φίλων.

Η εικονογράφος απεικονίζει τις γάτες λίγο πιο σκοτεινές αλλά δεν μπορούμε να τον κρίνουμε! Αυτό ίσως να οφείλεται σε καθαρά προσωπική του εμπειρία.

Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι και οι γάτες αλλά και οι σκύλοι είναι εξαιρετικά κατοικίδια. Απλώς, όπως και οι ιδιοκτήτες τους, έχουν και αυτά τα ελαττώματα τους..

#1. Γάτες και Σκύλοι: Οι βασικές διαφορές τους σε 6 ξεκαρδιστικές εικονογραφίες.. - Εικόνα 2 #2. Γάτες και Σκύλοι: Οι βασικές διαφορές τους σε 6 ξεκαρδιστικές εικονογραφίες.. - Εικόνα 4 #3. Γάτες και Σκύλοι: Οι βασικές διαφορές τους σε 6 ξεκαρδιστικές εικονογραφίες.. - Εικόνα 6 #4. Γάτες και Σκύλοι: Οι βασικές διαφορές τους σε 6 ξεκαρδιστικές εικονογραφίες.. - Εικόνα 8 #5. Γάτες και Σκύλοι: Οι βασικές διαφορές τους σε 6 ξεκαρδιστικές εικονογραφίες.. - Εικόνα 10 #6. Γάτες και Σκύλοι: Οι βασικές διαφορές τους σε 6 ξεκαρδιστικές εικονογραφίες.. - Εικόνα 12Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ