Γελάει όλος ο πλανήτης με τον Τούρκο υπουργό: «Είμαστε η πιο συμπονετική χώρα του κόσμου»

Ελλάδα

Γελάει όλος ο πλανήτης με τον Τούρκο υπουργό: «Είμαστε η πιο συμπονετική χώρα του κόσμου»

Ότι είναι η χώρα που ευθύνεται για εγκλήματα και γενοκτονίες, «ξέχασε» να το πει…

Πραγματικά ανεκδιήγητοι αυτοί οι Τούρκοι! Που ενώ ευθύνονται για εγκλήματα και γενοκτονίες και συνεχίζουν μέχρι τις μέρες μας να εισβάλουν σε χώρες, στηρίζουν τους τζιχαντιστές και απειλούν Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έχουν στήσει μεγάλη φάμπρικα στέλνοντάς μας ορδές λαθρομεταναστών, διαφημίζουν την Τουρκία σαν την… πιο συμπονετική χώρα του πλανήτη!

Και όμως δεν πρόκειται για το πιο σύντομο ανέκδοτο: Αυτή τη δήλωση έκανε από την Άγκυρα ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού! Λέγοντας ότι η Τουρκία ήταν η χώρα που πρόσφερε τις περισσότερες ανθρωπιστικές βοήθειες στον κόσμο τα τρία τελευταία χρόνια. Και εξήρε τη σημασία των ανθρωπιστικών βοηθειών και είπε ότι όλοι μαζί βλέπουν την έλλειψη ευαισθησίας σε αυτό το θέμα από πλευράς Αμερικής, Ευρώπης και πλουσιότερων χωρών.

«Η Τουρκία σήμερα είναι η χώρα που πρόσφερε τις περισσότερες ανθρωπιστικές βοήθειες στον κόσμο τα τρία τελευταία χρόνια. Δεν είμαστε η πλουσιότερη χώρα του κόσμου αλλά είμαστε η πιο σπλαχνική, η πιο συμπονετική χώρα, είμαστε το πιο συμπονετικό έθνος του κόσμου», τόνισε χαρίζοντας απλόχερα γέλιο!

Βεβαίως ο Σοϊλού της… συμπονετικιάς Τουρκίας παρέλειψε να πει ότι όλως τυχαίως οι χώρες που στέλνουν βοήθεια είναι μουσουλμανικές, τις οποίες η Άγκυρα χρησιμοποιεί σαν κράτη-δορυφόρους, για να υλοποιεί τους σχεδιασμούς της.

Πηγή : newsbreak.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ