Κακλαμανάκης: “Κορίτσι 11 έως 14 ετών η υπόθεση που κατήγγειλε η Μπεκατώρου”

Ελλάδα

Ο Νίκος Κακλαμάνης μιλώντας στο MEGA υποστήριξε ότι η νέα καταγγελία που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου αφορά ένα κορίτσι που ήταν μεταξύ 11 έως 14 ετών.

Η Σοφία Μπεκατώρου κατά την τρίωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα Στεφανάτο, αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο στην προσωπική της ιστορία, η οποία έλαβε χώρα το 1998, αλλά δεν έμεινε εκεί. Φαίνεται πως κατονόμασε ακόμα μία αθλήτρια από το χώρο της Ιστιοπλοΐας η οποία φέρεται να έπεσε, επίσης, θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Μάλιστα, το περιστατικό κακοποίησης φαίνεται πως έγινε σε χρόνο που ακόμη δεν έχει παραγραφεί, πράγμα που σηματοδοτεί τη συνέχιση της έρευνας.

Για το περιστατικό αναφέρθηκε ο Νίκος Κακλαμάνακης στην εκπομπή Live News. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι η νέα καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης πριν από 9 χρόνια και αφορά ένα παιδί που ήταν από 11 έως 14 ετών.

Ο Ολυμπιονίκης ανέφερε πως το κορίτσι είναι πλέον 21 ετών, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, εξαιτίας του κινδύνου έκθεσης της νεαρής κοπέλας.

“Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, πέρα απ’ το γεγονός ότι είναι στην Ιστιοπλοΐα . Αφορά μικρό παιδί, 11 ετών αν δεν κάνω λάθος. Δεν θα ήθελα να πω την περιοχή, είναι μία μικρή κοινωνία. Η ηλικία είναι ανάμεσα στα 11-14. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, το θέμα το έχει η Σοφία Μπεκατώρου. Απ’ όσο καταφέρω είναι 9 χρόνια πριν, γιατί 21 ετών τώρα η κοπέλα” ανέφερε συγκεκριμένα ο Κακλαμανάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ