Με αυτά τα ζώδια απέφυγε να βγεις ραντεβού το 2021

διάφορα
Ζώδια

Κάποια ζευγάρια ζωδίων ταιριάζουν τόσο πολύ που είναι ονειρεμένα μαζί. Άλλα είναι σαν να περιμένεις να συμβεί μια κοσμική καταστροφή. Βέβαια, το να μην έχεις απόλυτη αστρολογική συμβατότητα δεν σημαίνει ότι η σχέση είναι καταδικασμένη αλλά υπάρχουν κι αυτοί οι συνδυασμοί ζωδίων που δεν μπορεί να δει το ένα το άλλο.

Τα ζώδια που πρέπει να αποφύγεις στα ραντεβού του 2021 έχουν να κάνουν με το πότε γεννήθηκες καθώς συγκεκριμένα ζώδια απλά δεν θέλουν τα ίδια πράγματα με έναν πιθανό σύντροφο. Αν ψάχνεις για σχέση αυτή τη χρονιά, τότε σου έχουμε μερικές προτάσεις για το ζώδιο που μάλλον δεν κάνει για σένα.

Αν σκεφτείς ότι συνολικά υπάρχουν 144 διαφορετικοί συνδυασμοί, βγάζει νόημα ότι δεν ταιριάζουν και τα 144 ζευγάρια. Φυσικά υπάρχουν πολλά ζευγάρια χωρίς συμβατότητα που κατάφεραν να νικήσουν τα προγνωστικά όπως η Meghan Trainor με τον Daryl Sabara (που είναι Αιγόκερως με Δίδυμο) και ο George Clooney με την Amal Clooney (που είναι Ταύρος με Υδροχόο). Αν όμως ψάχνεις έναν σύντροφο για να μοιραστείς τα χόμπι, ενδιαφέροντα, τα πιστεύω, τις αξίες και το επικοινωνιακό σου στυλ, τότε δεν πρέπει να βγεις με τα παρακάτω ζώδια.

Αν είσαι Κριός θα πρέπει αποφύγεις τον Παρθένο.

Ο Ταύρος θα πρέπει να μείνει μακριά από τον Υδροχόο.

Σε έναν Δίδυμο δεν ταιριάζει ο Ιχθύς.

Ο Καρκίνος δεν πρέπει να βγει με τον Ζυγό.

Ο Λέων δεν μπορεί να ταιριάξει με τον Σκορπιό.

Αταίριαστος ο συνδυασμός του Παρθένου με τον Κριό.

Αν είσαι Ζυγός δεν πρέπει να βγεις τον Καρκίνο.

Για έναν Σκορπιό δεν είναι κατάλληλος ο Λέων.

Ο Τοξότης δεν τα πάει καλά με τον Ταύρο.

Ο Αιγόκερως δεν πρέπει να συναναστραφεί τον Δίδυμο.

Για έναν Υδροχόο δεν είναι κατάλληλος ο Ταύρος.

Αν είσαι Ιχθύς πρέπει να αποφύγεις τον Δίδυμο.

Πηγή: marieclaire.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ