Μετατρέπουν τα παλιά λεωφορεία σε κινητά καταφύγια για τους άστεγους!

Τα παλιά αστικά λεωφορεία στη Χαβάη πρόκειται να μετατραπούν σε καταφύγια αστέγων, ένα έργο που έχει αναλάβει μια ομάδα ανεκπαίδευτων εθελοντών που ονομάζεται Group 70 International.

Μετατρέπουν τα παλιά λεωφορεία σε κινητά καταφύγια για τους άστεγους! - Εικόνα 2

Τα οχήματα θα εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Κάποια θα φιλοξενούν άστεγους αλλά και κάποια θα λειτουργούν ως αίθουσες αναψυχής.

Ο Ry Kim της Group 70 International ανέφερε:

“Ο σχεδιασμός βασίζεται στην παραδοχή ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πάει σε ένα κατάστημα, να αγοράσει ότι χρειάζεται και να κατασκευάσει οτιδήποτε χωρίς να έχει ειδικές δεξιότητες.” Μετατρέπουν τα παλιά λεωφορεία σε κινητά καταφύγια για τους άστεγους! - Εικόνα 4 Μια άλλη οργάνωση εθελοντών, η LIFT, προσφέρθηκε να βοηθήσει στην εκτέλεση του έργου. Οι άνθρωποι της LIFT ελπίζουν να μετατρέπουν ένα λεωφορείο σε καταφύγιο, κάθε Σαββατοκύριακο για όλο το καλοκαίρι. Μετατρέπουν τα παλιά λεωφορεία σε κινητά καταφύγια για τους άστεγους! - Εικόνα 6 Σύμφωνα με το σχέδιο 70 παροπλισμένα λεωφορεία θα μετατραπούν σε καταφύγια για τους άστεγους. Μετατρέπουν τα παλιά λεωφορεία σε κινητά καταφύγια για τους άστεγους! - Εικόνα 8 Οι εθελοντές θα αφαιρέσουν οτιδήποτε υπάρχει στο εσωτερικό των λεωφορείων για να προσθέσουν στη συνέχεια αντικείμενα που θα προμηθευτούν από δωρεές. Μετατρέπουν τα παλιά λεωφορεία σε κινητά καταφύγια για τους άστεγους! - Εικόνα 10 Κάποια από τα λεωφορεία θα χρησιμοποιηθούν ως καταφύγια, κάποια για να κάνουν μπάνιο οι άστεγοι και κάποια ως χώροι αναψυχής!

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ