Πατέρας Με Μπυροκοιλιά Έχασε 38 Κιλά Και Έγινε Φέτες

Αποφάσισε να αλλάξει εντελώς τη ζωή του προκειμένου να γίνει καλύτερος σύζυγος και πατέρας για την οικογένειά του.

Σε μόλις 6 μήνες, η αποφασιστικότητά και η σκληρή δουλειά του έφεραν τόσο απίστευτα αποτελέσματα, που ακόμη και η ίδια η οικογένειά του δεν τον αναγνωρίζει.

Πατέρας Με Μπυροκοιλιά Έχασε 38 Κιλά Και Έγινε Φέτες - Εικόνα 2

Τον Αύγουστο, ο έμπορος αντικών από την Μοντάνα των Ηνωμένων Πολιτειών, Ιερεμίας Πίτερσον, πήγε ένα ταξίδι στο βουνό με τα παιδιά του.

Πατέρας Με Μπυροκοιλιά Έχασε 38 Κιλά Και Έγινε Φέτες - Εικόνα 3

Πατέρας Με Μπυροκοιλιά Έχασε 38 Κιλά Και Έγινε Φέτες - Εικόνα 4

«Αντί θα θυμόμαστε όλες τις καλές αναμνήσεις που συγκεντρώσαμε σε αυτό το ταξίδι, το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι αυτό που συνεχίζει να γυρίζει συνεχώς στο μυαλό μου» έγραψε ο Ιερεμίας στο λογαριασμό του στο Instagram. «Ξαφνικά έχασα την αναπνοή μου και έπρεπε να σταματάω ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπροστά στα τρία μου παιδιά, ηλικίας 9,7 και 6 ετών».

Συνδυάζοντας μια αυστηρή δίαιτα keto και έντονη τακτική άσκηση, ο 33χρονος άρχισε να μεταμορφώνεται. «Μην φοβάστε, μην κρύβεστε. Μη διστάζετε να βλέπετε το λίπος σας και σκεφτείτε πραγματικά ποιος θέλετε να κερδίσει». Επί 6 μήνες έκανε καθημερινά δύο ώρες πεζοπορία και μία ώρα στο γυμναστήριο. Κατάφερε μάλιστα να χάσει 38 κιλά.

«Κατάφερα από ένας ευτραφής μπαμπάς να αποκτήσω τη σωματική διάπλαση κολλεγιόπαιδου» δήλωσε ο Ιερεμίας στην Daily Mail. «Από τότε που έχασα όλο σχεδόν το λίπος, όλα έγιναν καλύτερα, τα μαλλιά και το δέρμα μου φαίνονται υγιέστερα, μπορείς να δεις το λαιμό μου και όχι το διπλοσάγονο ενώ έχω και κοιλιακούς».

Πατέρας Με Μπυροκοιλιά Έχασε 38 Κιλά Και Έγινε Φέτες - Εικόνα 5

Ο Ιερεμίας πιστεύει πως τα αγαπημένα του παιδιά ήταν αυτά που τον ενέπνευσαν να αλλάξει τον τρόπο ζωής του και να λύσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. «Μεταμορφώνει όχι μόνο τη φυσική σου όψη, αλλά και τον τρόπο που σκέφτεστε και αισθάνεστε, καθώς και το μέλλον που θέλετε για την οικογένειά σας. Ξέρω πως αν μπορώ να το κάνω εγώ, μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε».

Πατέρας Με Μπυροκοιλιά Έχασε 38 Κιλά Και Έγινε Φέτες - Εικόνα 6

Πώς ήταν και πώς έγινε:

Πατέρας Με Μπυροκοιλιά Έχασε 38 Κιλά Και Έγινε Φέτες - Εικόνα 7

Πατέρας Με Μπυροκοιλιά Έχασε 38 Κιλά Και Έγινε Φέτες - Εικόνα 8

Πατέρας Με Μπυροκοιλιά Έχασε 38 Κιλά Και Έγινε Φέτες - Εικόνα 9

Πατέρας Με Μπυροκοιλιά Έχασε 38 Κιλά Και Έγινε Φέτες - Εικόνα 10

Πατέρας Με Μπυροκοιλιά Έχασε 38 Κιλά Και Έγινε Φέτες - Εικόνα 11

Πατέρας Με Μπυροκοιλιά Έχασε 38 Κιλά Και Έγινε Φέτες - Εικόνα 12

Πατέρας Με Μπυροκοιλιά Έχασε 38 Κιλά Και Έγινε Φέτες - Εικόνα 13

Πατέρας Με Μπυροκοιλιά Έχασε 38 Κιλά Και Έγινε Φέτες - Εικόνα 14

Πηγή .iefimerida.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ