Πήρε το παράλυτο ηλικιωμένο σκύλο του στην πισίνα για να τον βοηθήσει να περπατήσει

pets

Είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με ιστορίες σκύλων όπου οι κηδεμόνες τους τα έχουν αφήσει την ώρα που τους χρειάζονται περισσότερο, είτε μέσω σοβαρών πράξεων παραμέλησης ή εγκατάλειψης, οι περιστάσεις είναι πάντα θλιβερές .

Με ιστορίες όπως αυτές που αναφέρονται συνεχώς, είναι συχνά εύκολο να ξεχάσουμε τα εκατομμύρια καταπληκτικών μητέρων και μπαμπάδων σκύλων εκεί έξω που κάνουν μια απίστευτη δουλειά αγαπώντας τα μωρά τους. Έτσι, παρόλο που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα ρίξετε ένα δάκρυ διαβάζοντας την ιστορία του Kanes, μπορούμε τουλάχιστον να υποσχεθούμε ότι θα είναι για το καλό.

Οι ιδιοκτήτες σκύλων θα συμφωνήσουν ότι δεν υπάρχει όριο στα μήκη που θα φτάσουμε για τα κατοικίδια ζώα μας. Μπορεί να είναι τόσο απλό όπως ταΐζοντας τα στο στόμα ενώ αναρρώνουν από μια επέμβαση, ή να πηδήξουμε μέσα στο παγωμένο νερό για να τους σώσουμε από τον πνιγμό. Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο πολύ μνημειώδες για να ξεπεραστεί όταν αφορά τη φροντίδα των αγαπημένων μας κατοικίδιων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε φορά που τα σκυλάκια μας αντιμετωπίζουν ιατρικά προβλήματα, μπορούν να υπολογίζουν σε εμάς να είμαστε εκεί δίπλα τους, βλέποντάς τα μέσα από τα χειρότερα.

Πήρε το παράλυτο ηλικιωμένο σκύλο του στην πισίνα για να τον βοηθήσει να περπατήσει - Εικόνα 2

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν τον δεσμό μεταξύ των σκύλων και των ανθρώπων τους. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που λένε, “είναι απλώς ένα σκυλί”, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι αλήθεια. Τα κατοικίδια ζώα μας δεν είναι ποτέ «απλά σκύλοι», είναι μερικοί από τους πιο πιστούς συντρόφους που θα έχουμε ποτέ. Είναι οικογένεια. Και δεν υπάρχει τίποτα που οι περισσότεροι από εμάς δεν θα κάναμε για εκείνους που μας ενδιαφέρουν.

Πήρε το παράλυτο ηλικιωμένο σκύλο του στην πισίνα για να τον βοηθήσει να περπατήσει - Εικόνα 3

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας ιδιοκτήτης σκύλου δεν δίστασε να βοηθήσει τον ηλικιωμένο σκύλο του, ο οποίος είχε παραλύσει. Ο ιδιοκτήτης παρατήρησε μια μέρα ότι τα πίσω πόδια του σκύλου του μόλις είχαν παραλύσει. Ο ιδιοκτήτης του δεν ήταν σίγουρος τι να κάνει – δεν είχε βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Έκανε ό, τι θα έκανε ένας υπεύθυνος γονέας κατοικίδιων ζώων, αναζήτησε απάντηση. Δυστυχώς, οι επιλογές δεν ήταν τόσο καλές. Τα φάρμακα για τον πόνο που του δόθηκαν δεν ήταν αρκετά για να τον ανακουφίσουν, αλλά ο σκύλος ήταν πολύ μεγάλος για να μπορέσει να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Πήρε το παράλυτο ηλικιωμένο σκύλο του στην πισίνα για να τον βοηθήσει να περπατήσει - Εικόνα 4

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι θα έχαναν την ελπίδα τους χωρίς να ξέρουν το τι να κάνουν, αυτός ο άνθρωπος αποφάσισε να δοκιμάσει ένα ακόμη πράγμα. Άρχισε να παίρνει τον σκύλο του στην πισίνα μαζί του για να δει αν ίσως το νερό θα βοηθούσε να διευκολύνει τους μυς και τις αρθρώσεις του. Φαινόταν να βοηθά το σκυλάκι να αισθάνεται πιο καλά.

Καθώς ο ιδιοκτήτης του κατέληξε να δηλώνει, «Πριν από δύο μέρες τα πίσω πόδια του σταμάτησαν να λειτουργούν. Είναι πολύ μεγάλος, πολύ μεγάλος για χειρουργική επέμβαση και πονάει. Δυστυχώς, τα φάρμακα για τον πόνο δεν βοηθάνε τόσο πολύ. Βρήκαμε ότι το να τον κολυμπάς είναι το μόνο πράγμα που πραγματικά βοηθάει. ”

Πήρε το παράλυτο ηλικιωμένο σκύλο του στην πισίνα για να τον βοηθήσει να περπατήσει - Εικόνα 5

Και πράγματι βοήθησε πραγματικά τον Kane. Άρχισε να αισθάνεται ξανά τον εαυτό του. Ήταν μια αργή διαδικασία, αλλά το σκυλάκι άρχισε να αισθάνεται όλο και πιο άνετα στο σημείο που άρχισε να μπορεί να περπατά ξανά. Η θεραπεία με νερό βοήθησε να καταστεί δυνατή – κάτι που χρειάστηκε πολλή προσπάθεια και χρόνο από την πλευρά του ιδιοκτήτη του.

Πήρε το παράλυτο ηλικιωμένο σκύλο του στην πισίνα για να τον βοηθήσει να περπατήσει - Εικόνα 6

Ποιος άλλος θα το έκανε για το σκυλί του; Ενημέρωσέ μας!

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ