Στάνκογλου: Τα δύο παιδιά του, η ανιψιά του Στεφανία Λυμπερακάκη και η πρώτη δουλειά στα 14

gossip
διάφορα

Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλά για τα δύο παιδιά του, την ανιψιά του Στεφανία Λυμπερακάκη, που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision ενώ αποκάλυψε την πρώτη δουλειά που έκανε στην ηλικία των 14.

Η πιο ιδιαίτερη κατάσταση που έχεις κληθεί να διαχειριστείς στη ζωή σου;

Η πατρότητα υπό την έννοια του ότι ήταν μία κατάσταση που δεν την ήξερα. Μου ήταν άγνωστη. Νομίζω ότι με τον καιρό απολαμβάνω πάρα πολύ αυτό το κομμάτι.

Αντιλαμβάνομαι ότι η Φοίβη και ο Φίλιππος είναι η κυρίαρχη προτεραιότητά σου.

Πάντοτε. Οτιδήποτε και αν γίνεται η Φοίβη και ο Φίλιππος αποτελούν προτεραιότητά μου.

Τι σου έχουν μάθει τα παιδιά σου για τη ζωή;

Τα παιδιά μου με βοήθησαν να φιλοσοφήσω εκ νέου τη ζωή, να αναζητήσω πώς μπορώ να τους εμφυσήσω τις ιδέες με τις οποίες θα πορευτούν στη διαδρομή τους. Έβαλα στο περιθώριο το δικό μου εγωισμό και ναρκισσισμό και ξέχασα τους φόβους μου. Θέλω να μεγαλώσω αισιόδοξους ανθρώπους που να «κυνηγούν» την ελευθερία, να φροντίζουν τον αδύναμο και να μάχονται για το δίκαιο.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδος στην Eurovision Στεφανία Λυμπερακάκη είναι ανιψιά σου.

Ναι! Τη γνώρισα φέτος το καλοκαίρι. Όποτε πήγαινα στο χωριό μου στον Έβρο δεν τύγχανε να είναι η Στεφανία εκεί. Μας δόθηκε όμως η δυνατότητα φέτος το καλοκαίρι που και οι δύο ήμασταν την ίδια περίοδο στο χωριό να βρεθούμε, να έρθει στο σπίτι και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε διάφορα θέματα. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με καταπληκτική φωνή και θα πετύχει πράγματα στο μέλλον.

Θυμάμαι μεταξύ άλλων μία ανάρτηση σου στο instagram για την Στεφανία Λυμπερακάκη όπου απάντησες στα επικριτικά σχόλια του ότι επιλέχθηκε να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision ένα κοpίτσι που ζει στην Ολλανδία. Ανέφερες μάλιστα ότι οι γονείς της είναι μετανάστες που έφυγαν από τον Έβρο και επέλεξαν να πάνε εκεί προκειμένου να επιβιώσουν. Ήταν δύσκολα αντίστοιχα τα δικά σου παιδικά χρόνια;

Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Η ζωή μου στα παιδικά μου χρόνια είχε πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Ο πατέρας μου δούλευε στην οικοδομή, η μητέρα μου σε κλωστοϋφαντουργείο. Εργάζονταν πάρα πολλές ώρες και οι δύο καθημερινά. Χρειάστηκε και εγώ να δουλέψω από μικρός. Πιστεύω ότι όλα αυτά είναι πράγματα τα οποία σε δυναμώνουν. Βλέπεις τη ζωή με άλλο τρόπο και μαθαίνεις να εκτιμάς όσα έχεις.

Πόσων ετών ήσουν στη πρώτη σου δουλειά;

«Ήμουν δεκατεσσάρων. Ο πατέρας μου πρότεινε, αν θέλω, να πάω μαζί του στην οικοδομή για να δω πώς είναι η δουλειά. Πήγα και η αλήθεια είναι ότι μ’ άρεσε αυτό που έκανα. ‘Έτσι πήρα το πρώτο μου μεροκάματο.» ανέφερε στο περιοδικό 7 μέρες TV!

Πηγή: newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ