27χρονη μητέρα είναι ετοιμοθάνατη και ετοιμάζει δώρα στα παιδιά της, για κάθε χρόνο μέχρι να ενηλικιωθούν

Tiffany Dean: Η αγάπη της μάνας είναι μοναδική. Η συγκεκριμένη ιστορία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ρίγος και συγκίνηση σε όλους. Η 27χρονη μητέρα από την Αγγλία πάσχει από μία σπάνιας μορφής καρκίνο και αποφάσισε να αφήσει δώρα στα παιδιά της, ώστε να νιώθουν ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά τους.

Δεν έχει πολύ χρόνο και ετοιμάζει δώρα για τα παιδιά της

Η Tiffany Dean από το Herne Bay της Αγγλιας, πάσχει από μία σπάνιας μορφής καρκίνο και δεν της απομένει πολύς χρόνος ζωής. Ο συντετριμμένος σύζυγος της μίλησε για την τρυφερή και άκρως συγκινητική ιδέα της γυναίκας του: Να αγοράσει δώρα για τα τρία τους παιδιά, τα οποία θα τα ανοίγουν κάθε χρόνο στα γενέθλιά τους.

27χρονη μητέρα είναι ετοιμοθάνατη και ετοιμάζει δώρα στα παιδιά της, για κάθε χρόνο μέχρι να ενηλικιωθούν - Εικόνα 1

Την συγκεκριμένη ιδέα την εμπνεύστηκε από μία ταινία και αποφάσισε να το κάνει, ώστε τα παιδιά της να την θυμούνται ακόμα κι όταν θα έχει φύγει. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώθουν πως πάντα βρίσκεται δίπλα τους και τα φροντίζει.

27χρονη μητέρα είναι ετοιμοθάνατη και ετοιμάζει δώρα στα παιδιά της, για κάθε χρόνο μέχρι να ενηλικιωθούν - Εικόνα 2

Tiffany Dean: Τα δυσάρεστα νέα των γιατρών

Η 27χρονη Tiffany, υπέφερε για καιρό από πόνους στο στομάχι. Λίγο πριν τα χριστούγεννα του 2020, οι γιατροί την ενημέρωσαν πως πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου, ενώ λίγο μετά τον καινούριο χρόνο και μια σειρά εξετάσεων, κατέληξαν στο ότι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και δεν θα ζήσει περισσότερο από έναν ακόμα χρόνο.

27χρονη μητέρα είναι ετοιμοθάνατη και ετοιμάζει δώρα στα παιδιά της, για κάθε χρόνο μέχρι να ενηλικιωθούν - Εικόνα 3

Είναι μητέρα τριών παιδιών: του 7χρονου Χένρυ, της 6χρονης Χλόης και του μόλις 16 μηνών Τζέικομπ. Το μόνο που θέλει να κάνει στον χρόνο που της απομένει, είναι να αποκτήσει με τα τρία της παιδιά, όσο το δυνατόν περισσότερες ευχάριστες αναμνήσεις.

27χρονη μητέρα είναι ετοιμοθάνατη και ετοιμάζει δώρα στα παιδιά της, για κάθε χρόνο μέχρι να ενηλικιωθούν - Εικόνα 4

Σήμερα, το αγαπημένο ζευγάρι, ετοιμάζει τα δώρα που θα αφήσει η Tiffany στα παιδιά της αφού φύγει από τη ζωή, ενώ ο σύζυγός της της υποσχέθηκε πως θα τους τα δίνει κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων τους μέχρι να φτάσουν 18 ετών.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ