Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή πέρασα πολύ άσχημα. Ευτυχώς που δεν τρελάθηκα»

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή πέρασα πολύ άσχημα. Ευτυχώς που δεν τρελάθηκα»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε τους 15 δύσκολους μήνες που πέρασε στη φυλακή, λίγα μέτρα δίπλα από το σπίτι του στον Κορυδαλλό και κατάφερε να μην τρελαθεί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή “Προσωπικά”.

Πήγε με τη δημοσιογράφο στον Κορυδαλλό, στη γειτονιά όπου μεγάλωσε και θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, το κατηχητικό που πήγαινε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, τις βόλτες που έκανε στην περιοχή, το ραφτάδικο που έφτιαχνε- έφηβος ακόμα- τα πρώτα του ρούχα και τα λεωφορεία που έπαιρνε για να φτάσει στο Σύνταγμα.

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή πέρασα πολύ άσχημα. Ευτυχώς που δεν τρελάθηκα» - Εικόνα 5Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή πέρασα πολύ άσχημα. Ευτυχώς που δεν τρελάθηκα» - Εικόνα 6

Το σπίτι του Λάκη Γαβαλά δίπλα από τις φυλακές που κρατούνταν

“Υπήρχε μια κυρία, η οποία μας έφερνε στο εκκλησάκι της φυλακής, όπου γινόταν κάθε Κυριακή ο εκκλησιασμός, εικονίτσες και τις μοίραζε. Μια Κυριακή πρωί μού δίνει μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου και εγώ άρχισα να κλαίω κοιτώντας την, γιατί ήρθαν στη θύμησή μου τα παιδικά μου χρόνια” εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή πέρασα πολύ άσχημα. Ευτυχώς που δεν τρελάθηκα» - Εικόνα 7Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή πέρασα πολύ άσχημα. Ευτυχώς που δεν τρελάθηκα» - Εικόνα 8

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πατρικό του σπίτι στον Κορυδαλλό βρισκόταν μόλις διακόσια πενήντα μέτρα από τις φυλακές.

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή πέρασα πολύ άσχημα. Ευτυχώς που δεν τρελάθηκα» - Εικόνα 10

Λάκης Γαβαλάς: “Πέρασα πολύ άσχημα και δεν χρειαζόταν αυτού τους είδους η τιμωρία”

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε τις ρωγμές που υπάρχουν σήμερα στις σχέσεις με την οικογένειά του. «Έχω αγαπήσει, έχω αγαπηθεί παραπάνω από ό,τι πρέπει και μου έχουν έρθει ευνοϊκά τα πράγματα. Και θα σου πω τι είναι ευνοϊκό… Ευνοϊκό είναι ότι δεν τρελάθηκα μετά τη φυλακή. Πέρασα πολύ άσχημα και δεν χρειαζόταν αυτού τους είδους η τιμωρία.Θα μπορούσα να έχω πέσει σε κατάθλιψη” κατέληξε ο επιχειρηματίας στην εκπομπή.

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή πέρασα πολύ άσχημα. Ευτυχώς που δεν τρελάθηκα» - Εικόνα 12

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ

Πηγή : enimerotiko.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ