Σελιδοδείκτες “κόσμημα” για τα βιβλία σας

Μπορεί μερικοί άνθρωποι στην εποχή μας να έχουν αντικαταστήσει τα βιβλία με τα tablet, όμως υπάρχουν ακόμη κάποιοι που προτιμούν το κλασσικό χαρτί. Αν είστε ένας από αυτούς, τότε ο σελιδοδείκτης είναι απαραίτητο αξεσουάρ για εσάς.

Δείτε λοιπόν 12 δημιουργικούς και έξυπνους σελιδοδείκτες που όχι μόνο βοηθούν να θυμάστε που έχετε σταματήσει το διάβασμα, αλλά προσφέρουν μια διασκεδαστική νότα στο αγαπημένο σας χόμπι!

Σελιδοδείκτες “κόσμημα” για τα βιβλία σας - Εικόνα 1 Σελιδοδείκτες “κόσμημα” για τα βιβλία σας - Εικόνα 2 Σελιδοδείκτες “κόσμημα” για τα βιβλία σας - Εικόνα 3 Σελιδοδείκτες “κόσμημα” για τα βιβλία σας - Εικόνα 4 Σελιδοδείκτες “κόσμημα” για τα βιβλία σας - Εικόνα 5 Σελιδοδείκτες “κόσμημα” για τα βιβλία σας - Εικόνα 6 Σελιδοδείκτες “κόσμημα” για τα βιβλία σας - Εικόνα 7 Σελιδοδείκτες “κόσμημα” για τα βιβλία σας - Εικόνα 8 Σελιδοδείκτες “κόσμημα” για τα βιβλία σας - Εικόνα 9 Σελιδοδείκτες “κόσμημα” για τα βιβλία σας - Εικόνα 10 Σελιδοδείκτες “κόσμημα” για τα βιβλία σας - Εικόνα 11 Σελιδοδείκτες “κόσμημα” για τα βιβλία σας - Εικόνα 12 Σελιδοδείκτες “κόσμημα” για τα βιβλία σας - Εικόνα 13

 

via

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ