Ζευγάρι που είναι 70 χρόνια μαζί αναπαριστάνει ξανά τις φωτογραφίες του γάμου τους.

Οι Cao Yuehua και Wang Deyi, είναι ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από την Κίνα που αποφάσισε πρόσφατα να γιορτάσει την 70 επέτειο του γάμου του επαναλαμβάνοντας τη μεγάλη ημέρα που παντρεύτηκαν στο ίδιο ακριβώς μέρος που είχε γίνει η τελετή πριν χρόνια.

Τα 4 παιδιά τους, τους βοήθησαν να βρουν ακριβώς το ίδιο φόρεμα για τη νύφη, το ίδιο κοστούμι για τον γαμπρό και μια μεγάλη ανθοδέσμη όπως αυτή που είχαν χρησιμοποιήσει την πρώτη φορά.

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε πρώτη φορά το 1943 σε ένα φοιτητικό χορό που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Yunnan, που αργότερα έγινε σπίτι πολλών ξεσπιτωμένων Κινέζων πολιτών κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ζευγάρι που είναι 70 χρόνια μαζί αναπαριστάνει ξανά τις φωτογραφίες του γάμου τους. - Εικόνα 1

Λίγο μετά, ο Cao κλήθηκε να υπηρετήσει ως μεταφραστής αρχικά στην Myanmar και έπειτα στην Ινδία ενώ η Wang έμεινε πίσω, στην Κίνα.

Ζευγάρι που είναι 70 χρόνια μαζί αναπαριστάνει ξανά τις φωτογραφίες του γάμου τους. - Εικόνα 2

Ο Cao επέστρεψε από την θητεία του το 1945 και παντρεύτηκαν τον ίδιο χρόνο. Από τότε ο ένας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου.

Ζευγάρι που είναι 70 χρόνια μαζί αναπαριστάνει ξανά τις φωτογραφίες του γάμου τους. - Εικόνα 3

70 χρόνια μετά, το ζευγάρι πήγε στο ίδιο πάρκο που είχαν παντρευτεί ώστε να ζήσουν ξανά την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Ζευγάρι που είναι 70 χρόνια μαζί αναπαριστάνει ξανά τις φωτογραφίες του γάμου τους. - Εικόνα 4

«Έζησαν μέσα σε δύσκολες καταστάσεις αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να αγαπά ο ένας τον άλλον. Θέλουμε να τους βοηθήσουμε να διατηρήσουν τις αναμνήσεις της αγάπης που μοιράστηκαν.» δήλωσε ο νεότερος γιος τους ζευγαριού, ο 60 ετών Cao Pangpei.

Ζευγάρι που είναι 70 χρόνια μαζί αναπαριστάνει ξανά τις φωτογραφίες του γάμου τους. - Εικόνα 5

Ο Cao αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από τον ιδιαίτερα επιτυχημένο γάμο του: «Τα ζευγάρια πρέπει να νοιάζονται ο ένας τον άλλον. Πάντα σκέφτομαι εκείνη, και εκείνη πάντα σκέφτεται εμένα.»

Ζευγάρι που είναι 70 χρόνια μαζί αναπαριστάνει ξανά τις φωτογραφίες του γάμου τους. - Εικόνα 6

«Όταν γίνουμε 100 ετών θα έρθουμε πάλι εδώ, σωστά;» ρώτησε η Wang τον σύζυγό της μετά την τελετή.

Ζευγάρι που είναι 70 χρόνια μαζί αναπαριστάνει ξανά τις φωτογραφίες του γάμου τους. - Εικόνα 7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ