Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο με πολικές αρκούδες στην Κίνα και δέχεται κριτική από ενώσεις

Το ξενοδοχείο με πολικές αρκούδες ανοίγει στην Κίνα. Έχει επικριθεί από ομάδες δικαιωμάτων των ζώων. (βίντεο)

Ένα ξενοδοχείο στην Κίνα δέχθηκε εκτενείς κριτικές για το ότι επιτρέπει στους επισκέπτες να μείνουν δίπλα σε τεράστιες λευκές πολικές αρκούδες.

Αυτό το ξενοδοχείο αποτελεί μέρος του θεματικού πάρκου Harbin Polarland στην πόλη Harbin της επαρχίας Heilongjiang , στα βορειοανατολικά της χώρας. Το ξενοδοχείο Polar Bear άνοιξε τις πόρτες του αυτή την Παρασκευή.

Με την υπόσχεση της 24ωρης παρακολούθησης πολικών αρκούδων και από τα 21 δωμάτια..

Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο με πολικές αρκούδες στην Κίνα και δέχεται κριτική από ενώσεις - Εικόνα 1

REUTERS/STRINGER

Είτε τρώτε, παίζετε ή κοιμάστε, οι πολικές αρκούδες θα σας κρατήσουν συντροφιά , δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός WeChat του Harbin Polarland .

Φωτογραφίες και βίντεο από κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν ότι οι άνθρωποι παρατηρούσαν δύο πολικές αρκούδες σε ένα εσωτερικό περίβλημα με τεχνητό πάγο και μικρές λίμνες νερού.

Ωστόσο, οι συντηρητές και οι ομάδες δικαιωμάτων των ζώων έχουν επικρίνει το ξενοδοχείο.

Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο με πολικές αρκούδες στην Κίνα και δέχεται κριτική από ενώσεις - Εικόνα 2

VIA REUTERS/HARBIN POLARPARK

Οι πολικές αρκούδες ανήκουν στην Αρκτική, όχι σε ζωολογικούς κήπους ή γυάλινα κουτιά ενυδρείων, και σίγουρα όχι σε ξενοδοχεία , δήλωσε ο Jason Baker , ανώτερος αντιπρόεδρος της ομάδας PETA για τα δικαιώματα των ζώων.

Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο με πολικές αρκούδες στην Κίνα και δέχεται κριτική από ενώσεις - Εικόνα 3

REUTERS/STRINGER

Οι πολικές αρκούδες είναι ενεργές για έως και 18 ώρες την ημέρα στις άγριες περιοχές και μπορούν να καλύψουν  χιλιάδες χιλιόμετρα, όπου απολαμβάνουν μια πραγματική ζωή .

Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο με πολικές αρκούδες στην Κίνα και δέχεται κριτική από ενώσεις - Εικόνα 4

REUTERS/STRINGER

Το 2016, ένα εμπορικό κέντρο στη νότια πόλη Γκουάνγκτζου καταδικάστηκε παγκοσμίως, αφού εμφανίστηκαν βίντεο από μια πολική αρκούδα που ονομάζεται Pizza , δυστυχώς ξαπλωμένη  πλάι σε ένα περίβλημα με γυάλινους τοίχους.

Ο Γιανγκ Λιου, εκπρόσωπος του Χάρμπιν Πολάρλαντ, δήλωσε στο Reuters ότι ο εσωτερικός χώρος είναι μόνο μέρος της συνολικής εγκατάστασης για τις αρκούδες και ότι τις αφήνουν σε εξωτερικούς χώρους όταν το επιτρέπει η θερμοκρασία και η ποιότητα του αέρα.

Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο με πολικές αρκούδες στην Κίνα και δέχεται κριτική από ενώσεις - Εικόνα 5

REUTERS/STRINGER

Είπε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη διαμονή στο ξενοδοχείο, όπου τα δωμάτια κυμαίνονται από 290 $ έως 351 $ τη βραδιά. Και πρόσθεσε ότι έχει γίνει πλήρης κράτηση για μια δοκιμαστική περίοδο.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ