Έλενα Ακρίτα: Όσοι τρολάρουν το διαζύγιο Πατούλη είναι απαράδεκτοι – Πένθος μέγα ο χωρισμός

Θέση για τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο και την Μαρίνα να χωρίζουν έπειτα από 35 χρόνια γάμου, παίρνει με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Τη δική της άποψη για τις φήμες διαζυγίου ανάμεσα σε Γιώργο και Μαρίνα Πατούλη, μοιράζεται η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα.

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κα Ακρίτα επισημαίνει πως είναι «Πένθος μέγα ο χωρισμός» χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτους» όσους «τρολάρουν το διαζύγιο Πατούλη».

 

Πένθος μέγα είναι ο χωρισμός κι όσοι τρολάρουν το διαζύγιο Πατούλη είναι απαράδεκτοι. Όμως με όλο τον σεβασμό, υπάρχει…

«Όμως με όλο τον ειλικρινή σεβασμό, υπάρχει κι ένα παιδί στην εφηβεία που και οι δυο οφείλουν να προστατέψουν. Η υπερέκθεση θα είναι τραυματική για το νεαρό αγόρι που μπορεί να αντιμετωπίσει χλευαστικές και κακοποιητικές συμπεριφορές στο φιλικό και στο σχολικό περιβάλλον. Οι γονείς ας προτάξουν την δική του ψυχική γαλήνη κι ας διαχειριστούν ανάλογα την οικογενειακή τους κρίση. Ευχόμαστε τα καλύτερα» εξηγεί η έμπειρη δημοσιογράφος.

Μαρίνα Πατούλη: 2,5 μήνες o Γιώργος δεν απαντά στα μηνύματα
Νωρίτερα σήμερα στο ΟΡΕΝ, η κα Πατούλη αναφέρθηκε στη σοβαρή κρίση που περνάει ο γάμος της με τον Περιφερειάρχη Αττικής, τονίζοντας πως ο σύζυγός της δεν ζει πια στο σπίτι τους και δεν έχουν καμία επικοινωνία.

«Καμία γυναίκα να μην βιώσει αυτό που περνάω» ανέφερε η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, ενώ εκμυστηρεύτηκε πως δεν έχουν καμία επικοινωνία, καθώς δεν απαντά στα μηνύματά της από όταν πήρε την απόφαση να φύγει από το σπίτι πριν από δυόμισι μήνες.

Ερωτηθείσα αν η στάση του Γιώργου Πατούλη έχει να κάνει με την παρουσία ενός τρίτου προσώπου, απάντησε πως σε 35 χρόνια γάμου μπορεί και να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα, αλλά «η γυναίκα κρατάει το σπίτι της» και «η οικογένεια πρέπει να είναι πάνω από αυτά».

Καταλήγοντας μάλιστα σημείωσε πως πάντα θαύμαζε τον Γιώργο Πατούλη, ωστόσο τώρα βλέπει έναν άλλο άνθρωπο, ακόμα και στις πολιτικές του επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ