Ελευθερία Ελευθερίου για Άννα Μαρία Βέλλη: “Μου έφαγε τα σωθικά – Πολύ κακός άνθρωπος”

Η Άννα Μαρία Βέλλη εκτός από δάκρυα λύπης στον Νίκο και τον Τζέιμς, έφερε πολύ χαρά σε πολλούς παίκτες, με την αποχώρησή της από το survivor. Μετά τον Αλέξη Παππά, σειρά είχε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία σε συζήτησή που είχε με τον Τριαντάφυλλο, στην ένωση, είπε τα χειρότερα για την Άννα Μαρία Βέλλη.

Στο πηγαδάκι, μάλιστα, συμμετείχαν και ο Σάκης με τη Μαριαλένα και οι τέσσερις παίκτες του survivor σχολίαζαν πόσο ανακουφισμένοι νιώθουν που η παίκτρια των Μπλε αποχώρησε λίγο πριν την Ένωση των δύο ομάδων.

Ο διάλογος στο survivor για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

“Είναι μια καινούρια μέρα και όλα ξεκινάνε σήμερα από το μηδέν για όλους μας. Έχουμε πει ότι δεν θα ξαναφέρουμε πράγματα του παρελθόντος, θα κάνουμε μια νέα αρχή. Αν θέλει κάποιος να κρατήσει τα παλιά, ας τα κρατήσει. Θεία δίκη”, είπε η Ελευθερία στον Τριαντάφυλλο.

“Την ξεμάτιαζα κι έλεγε δεν πιστεύω”, συμπλήρωσε ο Σάκης.

“Μου έφαγε τα σωθικά. Πολύ κακός άνθρωπος” είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την Άννα Μαρία Βέλλη

“Τριαντάφυλλε δεν είναι αυτή που ήξερες. Μας έφαγε. Ήμουν η πρώτη που της έφαγε τα σωθικά. Εγώ; Να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο! Με έτρωγε, δεν ήθελε να κερδίζω. Το πιστεύεις ότι από τον επόμενο αγώνα θα φέρνω πόντους; Πολύ κακός άνθρωπος. Δεν το καταλαβαίνεις, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Μπήκε μια φορά στον τάκο κι έφυγε. Αυτός που θα έφευγε πριν από την ένωση, θα ήταν αυτός που θα πλήρωνε για το κακό που έχει κάνει σε εμάς”, συμπλήρωσε η Ελευθερία για την Άννα Μαρία Βέλλη.

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ