Κούγιας: «Κύριε Σαββίδη εγώ κι ο Λιγνάδης θα εισπράξουμε αποζημιώσεις από το Open και τις εφημερίδες σας»

ειδήσεις

Κούγιας για Σαββίδη: Μία νέα ανακοίνωση απέστειλε ο γνωστός ποινικολόγος, όπου απαντάει στην Κατερίνα Καινούργιου. Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρεται επίσης στον Ιβάν Σαββίδη και στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για Σαββίδη και Κατερίνα Καινούργιου

Ο γνωστός ποινικολόγος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη απέστειλε νέα ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Καταλαβαίνω ότι σου κατέστρεψα το «προϊόν» Κατερίνα Καινούργιου με τις χθεσινές ανακοινώσεις – απαντήσεις μου και κυρίως με τις εύστοχες απαντήσεις της, γιατί κανείς δεν γνωρίζει ότι, ό,τι έγραψες για μένα σήμερα στην espresso, το έγραψες, γιατί πλέον είσαι το έμμεσο αφεντικό της στο Open, αφού όλοι γνωρίζουν ότι εσύ και ο Ιβάν Σαββίδης είσαστε ένα και το αυτό στο Open και στις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «live sport».

Για κάθε λέξη δυσφημιστική που γράφεις για εμένα, θα το πληρώσετε πολύ ακριβά και ευτυχώς για εμένα που υπάρχει και ο Σαββίδης από πίσω, για να εισπράξω τις αποζημιώσεις.

Στον κύριο Σαββίδη, για να εισπράξει αποζημιώσεις από το Open και τις εφημερίδες σας, προσβλέπει και ο εντολέας μου κύριος Δημήτριος Λιγνάδης.

Αθήνα, 02/03/2021

Αλέξιος Χ. Κούγιας»

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ