Μασούτης: Έβαλε τον εθνικό ύμνο στα μεγάφωνα και σε κάποιους δεν άρεσε

Η αλυσίδα των σούπερ μάρκετ έβαλε στα μεγάφωνα τον εθνικό ύμνο

Αντιδράσεις προκάλεσε το άκουσμα του εθνικού ύμνου στα σούπερ μάρκετ Μασούτης, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, με βίντεο που δείχνουν τη στιγμή που ηχεί ο ύμνος από τα μεγάφωνα και τον κόσμο να κάθεται προσοχή, να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Στο twitter, το χάσταγκ #Μασούτης, σκαρφάλωσε στην κορυφή των trend με άλλους να υποστηρίζουν και άλλους να επικρίνουν αυτή την κίνηση.

Δείτε σχετικά βίντεο:

Πελάτες σε κατάστημα Μασούτης σε στάση προσοχής για τον εθνικό ύμνο

Δείτε μερικά tweets:

Έτσι ήθελε. Έτσι έκανε. Από πότε είναι μεμπτό να γιορτάζει κάνεις; και σε άλλη χώρα να ήμουν και ακουγόταν ο εθν. της ύμνος, θα καθόμουν προσοχή από σεβασμό. Ξεκολλάτε από τα κόμπλεξ. #Μασουτης

— Lalaloopsy (@_lulu80) March 26, 2021

 

Αυτοί που θεωρούν φυσιολογικό το να υποχρεούνται οι υπάλληλοι του #Μασουτης να Βαράνε προσοχή γιατι έτσι του κάπνισε, είτε δεν έχουν δουλέψει ποτε είτε είναι οι ρουφιάνοι του αφεντικού.Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

— Αλ Μπάντι (@donald_duck555) March 26, 2021

 

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που αμφισβητούμε τα αυτονόητα! Άνοιξε ολόκληρη συζήτηση για ανάκρουση του Εθνικού Υμνου μέσα στη χώρα! Κάτι που γίνεται συχνά σχεδόν παντου στον κόσμο. Είμαστε η προσωποποιηση της παροιμιας “Δουλειά δεν είχε ο Διάολος…..”#Μασουτης

— Michael Str (@Mantis_Tiresias)

Πηγή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ