Νικόλας Στραβοπόδης: «Δεν βiασα τον Άνθη. Ήταν εpωτευμένος μαζί μου»

Ελλάδα

Συνέντευξη στην εφημερίδα ΜΠΑΜ παραχώρησε ο 37χρονος ηθοποιός Νικόλας Στραβοπόδης, ο οποίος κατηγορείται για βιaσμό από τον Δημήτρη Άνθη.

Ο ηθοποιός, εξομολογείται ότι ο Άνθης δήλωνε πως ήταν εpωτευμένος μαζί του και πως έκαναν συναινετικό σεx όταν και οι δύο ήταν στην ηλικία των 20 ετών.

“Αρνούμαι την κατηγορία, δε βίασα ούτε τον Δημήτρη Ανθή ούτε κάποιον άλλον ποτέ στη ζωή μου” δηλώνει ο Δημήτρης Στραβοπόδης και εξηγεί πως οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2004 στο μπαρ που δούλευε.

“Με φλέρταρε, μία μέρα με περίμενε έξω από το μαγαζί, πήγαμε βόλτα και μετά πήγαμε στο σπίτι μου. Εγώ συγκατοικούσα με μια παιδική μου φίλη και μάλιστα την πήρα και τηλέφωνο και της είπα ότι έρχομαι με τον αδερφό ενός συναδέλφου στο μαγαζί ώστε επειδή ήταν η πρώτη μας βόλτα να μην έρθει σε δύσκολη θέση το παιδί, αν μέναμε οι δυο μας” αναφέρει.

Ο ηθοποιός επισημαίνει πως το σεξ ήταν συναινετικό μεταξύ δύο 20χρονων, αλλά δεν υπήρχε συνέχεια τις επόμενες φορές που συναντήθηκαν στο μαγαζί. Μάλιστα αναρωτιέται μήπως ο Άνθης περίμενε κάτι παραπάνω σε συναισθηματικό επίπεδο και ήταν θυμωμένος μαζί του όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ