Οριστικό: Ανοίγουν την Δευτέρα κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής – Πως θα λειτουργήσουν

Το Άνοιγμα των κομμωτηρίων επίσης των κέντρων αισθητικής και των καταστημάτων μανικιούρ – πεντικιούρ πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση, κατά την ενημέρωση των συντακτών στις 6 μ.μ. από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Πότε έρχεται το Άνοιγμα των κομμωτηρίων και των κέντρων αισθητικής

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr, κατά την διάρκεια της αυριανής συνεδρίασης των λοιμωξιολόγων αναμένεται να οριστεί ο χάρτης σταδιακού ανοίγματος της αγοράς αρχής γενομένης από την προσεχή Δευτέρα όπου, πρόκειται να σηκώσουν ρολά κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και καταστήματα μανικιούρ – πεντικιούρ.

Όπως έχει παρατηρηθεί και σε προηγούμενα ανοίγματα της αγοράς, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής δεν θεωρούνται εστίες υπερετάδοσης του ιού, συνεπώς θα ανοίξουν με ασφάλεια.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται Άνοιγμα των κομμωτηρίων και των κέντρων αισθητικής τη Δευτέρα και θα ανοίξουν με αυστηρούς κανόνες. Όλα τα κομμωτήρια θα δέχονται μόνο ραντεβού και θα υπάρχει ελάχιστος αριθμός πελατών ανά τετραγωνικό μέτρο. Ο χώρος των καταστημάτων (κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καταστήματα μανικιούρ – πεντικιούρ) θα αερίζεται συχνά ενώ θα είναι υποχρεωτική για όλους η χρήση μάσκας.

Επόμενος στόχος σύμφωνα πάντα με το dikaiologitika.gr είναι το άνοιγμα των καταστημάτων τη Δευτέρα 29 Μαρτίου. Όπως είπαμε και νωρίτερα, αυτό θα γίνει με τη χρήση νέου πενταψήφιου αριθμού, το 13032 το οποίο θα έχει 3ωρη διάρκεια και δεν θα μπορεί ο πολίτης να στείλει νέο SMS.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ