Ποτέ μην λες σε μια γυναίκα ότι δεν θα τα καταφέρεις. Μπορεί να το κάνει

Ποτέ μην λες σε μια γυναίκα ότι δεν θα τα καταφέρεις. Μπορεί να το κάνει….. Θυμηθείτε ότι μόνο εκείνη μπόρεσε να ζησει με δύο καρδιές. Μόνο αυτή αναπνέει με τέσσερις πνεύμονες. Μόνο αυτή μπόρεσε να εχει ολο το βάρος στην κοιλιά της και να φερει στον κοσμο μια καινουργια ζωή. Μην της πείτε ότι δεν είναι ικανη για κάτι…. γιατί είναι ικανη για όλα.”

Ο θεός και μόνο ο Θεός μπορεί να δίνει και να παίρνει τη ζωή κάποιου γιατί πολύ απλά είναι ο Δημιουργός των όλων…αυτός επέτρεψε να δίνει κάθε δύναμη που έχει ο άνθρωπος για να κάνει το οποιοδήποτε καλό…αυτόν και μόνο πρέπει να ευχαριστήσουμε στα καλά αλλά και στα δύσκολα

Να το βάλουν καλα στο μυαλό τους και να καταλάβουν ότι είμαστε ανώτερες απο τη φύση μας και το μονο που ζητάμε ειναι κατανόηση σεβασμό αγάπη και όλα όσα μας αξίζουν ευχαριστω το θεό που γεννήθηκα γυναίκα.

Απλά και ειλικρινά είναι μέγιστη αλήθεια, γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι προσπαθούν να μειώσουν, ατυχώς, την τεράστια προσφορά και χαρά που  δίνει η γυναίκα. Οι εξαιρέσεις ισχυροποιυν τον κανόνα. Σεβασμός, λοιπόν, σε κάθε γυναίκα.

Οι αρχαίοι πολιτισμοί, όπως ο σουμεριακός, ήταν βασικά μητριαρχικές κοινωνίες, όπου οι γυναίκες κυβερνούσαν και οι άντρες ήταν υπηρέτες τους. Αυτές οι μητριαρχικές κοινωνίες καταργήθηκαν, κι αυτό σήμανε τον εκβαρβαρισμό της ανθρωπότητας και την αυξανόμενη καταπίεση των γυναικών.

Η γυναίκα, ήταν εκείνη που ανακάλυψε πρώτη τις τέχνες και τις επιστήμες, ήταν πρώτη στην πορεία προς τον πολιτισμό κι εξακολουθεί να είναι πρώτη- από φυσική άποψη-σύμφωνα με τους βιολόγους.

Και βέβαια η γυναίκα έχει σημαντική, κορυφαία θέση στα βιβλία της ιστορίας… Η γυναίκα, και μόνο που η φύση της χαρίζει δώρο της μητρότητας, είναι προνομιούχα… Έχει, όμως, σημασία το αν η γυναίκα είναι ανώτερη από τον άντρα; Πού την οδηγεί αυτό και τί θέλει να αποδείξει τελικά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ