Ρεθυμνιώτες έφτιαξαν σημαία 300 τετραγωνικών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση!

Ελλάδα

Ρεθυμνιώτες έφτιαξαν σημαία 300 τετραγωνικών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση! - Εικόνα 1 Θα υψωθεί στη μαρίνα του Ρεθύμνου!

Λίγες ημέρες μάς χωρίζουν από την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, η οποία φέτος εμφανίζει πολλές ιδιαιτερότητες.

Κι αυτό διότι αφενός μεν θα εορταστεί μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο της πανδημίας χωρίς τις τιμές που της πρέπουν, αφετέρου δε διότι φέτος συμπληρώνονται δύο αιώνες από την Ελληνική Παλιγγενεσία και αυτό από μόνο του είναι ένα γεγονός που προσδίδει μεγαλύτερη έμφαση στους ήδη υπάρχοντες συμβολισμούς.

Κι ενώ η έξαρση των κρουσμάτων δεν μάς προσφέρει ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το πώς θα διενεργηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, στο Ρέθυμνο κάποιοι ενεργοί πολίτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και αποφάσισαν να βάλουν το προσωπικό τους λιθαράκι στο να διεξαχθούν οι εορτασμοί στην πόλη με μεγαλοπρέπεια.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου “ΣΥΝΠΟΛΙΣ“, έφτιαξε μια ελληνική σημαία 300 και πλέον τετραγωνικών μέτρων, η οποία θα υψωθεί στις 24 Μαρτίου στην μαρίνα Ρεθύμνου.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το μέλος του συλλόγου κ. Γιώργος Παπαδόσηφος, βλέπετε την ελληνική σημαία όπως απλώθηκε στους 4 Μάρτυρες:

Ρεθυμνιώτες έφτιαξαν σημαία 300 τετραγωνικών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση! - Εικόνα 2

daynight

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ