Σαντορίνη: Θα υψώσουν σημαία 1.500 τετραγωνικών μέτρων, λόγω 25ης Μαρτίου

Ελλάδα

Σαντορίνη: Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σημαία που έχει φτιαχτεί ποτέ και η οποία θα υψωθεί στο νησί της Σαντορίνης για την 25η Μαρτίου.

Αναλυτικότερα:

Σαντορίνη: Λεπτομέρειες για τη μεγαλύτερη Ελληνική σημαία

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία εμβαδού 1.500 τετραγωνικών μέτρων πρόκειται να υψωθεί πάνω από τον ουρανό της Σαντορίνης. Αυτό πρόκειται να γίνει ενόψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Ο Γιάννης Συκινιωτης μαζί με ομάδα συμπολιτών του από τη Σαντορίνη είχαν την ιδέα. Έτσι, αποφάσισαν και τελικά συγκέντρωσαν χρήματα. Το αποτέλεσμα θα είναι η τεράστια σημαία να αναδειχθεί ανήμερα της 25η Μαρτίου.

Στο πιο κεντρικό σημείο της Σαντορίνης η τεράστια ελληνική σημαία θα πρωταγωνιστήσει. Θα κυματίζει με τα γαλανά χρώματα. Έτσι, πρόκειται να συμβάλει με τον τρόπο της στην επέτειο των 200 χρονών από την ελληνική επανάσταση κατά του τουρκικού ζυγού. Μάλιστα, την ώρα που η τεράστια έκτασης ελληνική σημαία θα κυματίζει στη Σαντορίνη με τον ειδικό γερανό που θα υψωθεί σε ύψος 50 μέτρων εκείνη ακριβώς την ώρα πάνω από τον ουρανό του νησιού θα πετάνε τα μαχητικά.

Η ομάδα που ανέλαβε και είχε την ιδέα αποτελείται από τους Γιάννη Συκηνιώvτη, Βασίλη Τσατσανίδη, Ζαννή Πρέκα, Χρίστο Λιαπόπουλο, Θοδωρή Καλούδη, Αγάπιο Σκοπελίτη.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη σημαία για την 25η Μαρτίου:

Σαντορίνη: Θα υψώσουν σημαία 1.500 τετραγωνικών μέτρων, λόγω 25ης Μαρτίου - Εικόνα 1

Σαντορίνη: Θα υψώσουν σημαία 1.500 τετραγωνικών μέτρων, λόγω 25ης Μαρτίου - Εικόνα 2

enimerotiko

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ