Θέμης Αδαμαντίδης: Πέρασε κορονοϊό, παίρνει διαζύγιο και ξαναπαντρεύεται

“Είμαι σε διάσταση πολύ καιρό, δεν έχω πάρει διαζύγιο 20 χρόνια, αλλά τώρα σκέφτομαι να πάρω. Ίσως τώρα χρειάζεται…” είπε.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, με αφορμή το νέο του τραγούδι “Αυτό το λίγο” μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” για όλα.

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως πέρασε κορονοϊό αλλά δεν τον επηρεάσε ψυχολογικά, καθώς είχε ελαφριά συμπτώματα.

“Πέρασα κορονοϊό πριν καν το ανακοινώσουν. Έκανα μετά εξετάσεις για αντισώματα και είδα ότι το είχα περάσει. Δεν με επηρέασε τουλάχιστον ψυχολογικά. Είχα όλα τα συμπτώματα”.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αποκάλυψε μια πρόταση που είχε δεχτεί από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, ώστε να πείσει τον Στέλιο Καζαντζίδη να τραγουδήσει στο μαγαζί με ένα αστρονομικό ποσό.

“Από το Ribas τότε μου είπαν κάνε του μια συζήτηση να έρθει και από μένα, τραγουδάς δεν τραγουδάς, θα έχεις αυτά τα λεφτά. Μιλάμε για αμύθητα λεφτά. Μου είχαν πει για 50 εκατομμύρια μεροκάματο για τον Στέλιο Καζαντζίδη και για μένα 5 εκατομμύρια για να τραγουδήσει εκείνος. Δεν του το είπα ποτέ” υποστήριξε.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και στα παιδιά του. “Έχω πέντε γιους, ο μεγάλος είναι 34 χρονών και ο μικρός είναι 4. Ο μικρός, μάλιστα, παίζει και στο καινούριο μου video clip”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Είμαι σε διάσταση πολύ καιρό, δεν έχω πάρει διαζύγιο 20 χρόνια, αλλά τώρα σκέφτομαι να πάρω. Ίσως τώρα χρειάζεται…” είπε στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης που υπονόησε ότι σκέφτεται τώρα πιο πολύ από ποτέ το ενδεχόμενο ενός γάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ