Τι συμβαίνει με τις στοιχηματικές?Παρακρατούν χρήματα από τους πελάτες τους?

Μια σοβαρή καταγγελία έφτασε στα χέρια μας από άνθρωπο ο οποίος  πραγματικά αγανακτισμένος αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την προσωπική του υπόθεση στην ιστοσελίδα μας προκειμένου να προφυλαχτούν και άλλοι άνθρωποι από το ενδεχόμενο να εξαπατηθούνκ αι να τους κρατηθούν τα λεφτά.

Ο Άνθρωπος αυτός αφού άνοιξε λογαριασμό στην συγκεκριμένη εταιρεία και κατέθεσε τα χρήματα του στο λογαριασμό του μετά από 2-3 μέρες η εταιρεία απενεργοποίησε το λογαριασμό του κρατώντας ατόφιο το κεφάλαιο στα χέρια της.Εκεί ξεκίνησε και ο μεγάλος Γολγοθάς.

Άρχισε να τους στέλνει μηνύματα ζητώντας τους το λόγο για τον οποίο κρατάνε το κεφάλαιο του και μάλιστα χωρίς τη συνάινεση του.Εκεί ισχυρίστηκαν ότι ο λογαριασμός είναι υπό έλεγχο και εξετάζεται και μόλις ολοκληρωθεί θα ενημερωθείτε με μέιλ.

Στην προσπάθεια της να επικοινωνήσει τηλεφωνικά αρνούνται οποιαδήποτε επικοινωνία τηλεφωνική πέρα από το chat

Αυτή η κατάσταση διαρκεί εδώ και 3 μήνες όπου συνεχώς αρνούνται να επιστρέψουν το κεφάλαιο παρακρατώντας το παράνομα χωρίς τη συναίνεση του. Παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις η απάντηση είναι κοινότυπη και πάντα η ίδια αφού πρόκειται ουσιαστικά για μια απάντηση copy paste που δίνουν πιθανόν και σε άλλους πελάτες τους .

Η συμπεριφορά τους εξελίσσεται σε κυνική. Πιθανόν αυτό να συμβαίνει και σε άλλους και είναι ο λόγος δημοσιοποίησης της συγκεκριμένης ενέργειας ώστε να ενεργοποιηθούν και άλλοι άνθρωποι που τους έχει συμβεί το ίδιο.

Έχουμε στη διαθεση μας όλες τις συνομιλίες καθώς και όλα τα στοιχεία

Θα παρακολουθήσουμε το θέμα από πολύ κοντά περιμένοντας τις ενέργειες της εταιρείας.

Σε περίπτωση δεν επιλυθεί η υπόθεση θα δημοσιοποιήσουμε όλα τα στοιχεία της εταιρείας με όλες τις λεπτομέρειες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ