Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα της ασχολία, 2,5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Τζένη Μπαλατσινού: Ο γιος του Βασίλη Κικίλια και της γνωστής παρουσιάστριας γεννήθηκε πριν από δύο μήνες, με τη Τζένη να έχει νέα ασχολία.  Η Τζένη και ο Βασίλης βιώνουν την απόλυτη ευτυχία. Το αγαπημένο ζευγάρι βλέπει καθημερινά τον γιο τους να μεγαλώνει.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έγιναν γονείς στις 25 Δεκεμβρίου του 2020. Από τότε τα δεδομένα της ζωής τους άλλαξαν εντελώς. Πλέον, ο μικρός Παναγιώτης – Αντώνης – όπως πρόκειται να ονομαστεί – αποτελεί την προτεραιότητά τους.

Ποια είναι η νέα ασχολία της Τζένης Μπαλατσινού:

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι full time μαμά. Από εκεί και πέρα, αρκετές είναι οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει κατά τη διάρκεια της εξόδου της μαζί με τον γιο της στο Ζάππειο. Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, 2,5 μήνες μετά τη γέννηση του Κικίλια junior, αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της. Η Τζένη θέλησε να ξεκινήσει γυμναστική στην ύπαιθρο. Αυτό, διότι η κατάσταση, με τον κορονοϊό (σ.σ. τον COVID-19) δεν επιτρέπει κάτι άλλο. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια. Συγκεκριμένα, την έκανε το πρωί της Δευτέρας (σ.σ. Δευτέρα 8 Μαρτίου του 2021), δείχνοντάς μας τον εξοπλισμό που χρησιμοποίησε.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία που ανάρτησε η Τζένη, με Instastory στα social media:

Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα της ασχολία, 2,5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της - Εικόνα 1

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ